Sporturi

"Putem face minuni!" Mesajul șefului FRTM, la finalul Mondialului de tenis de masă din Houston

Mondialul de tenis de masă din Statele Unite s-a încheiat ieri, la Houston. Într-un sport dominat de asiatici, România nu a reușit să urce pe podium, dar rămâne una dintre cele mai bune națiuni în tenisul de masă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 10:02
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 10:39

România a încheiat Mondialul de tenis de masă din Houston fără medalie, însă evoluțiile tricolorilor sunt încurajatoare pentru 2022. 

Lotul feminin condus de reputatul antrenor Viorel Filimon nu a mai avut-o în componență pe Dana Dodean, retrasă din națională după Europeanul de la Cluj-Napoca, însă președintele FRTM, Cristi Romanescu, spune că evoluția tinerei Andreea Dragoman ne dă speranțe.

  • Bernadette Szocs

Cristi Romanescu: "Suntem atât de aproape de o medalie, dar totuși atât de departe" 

"Am încheiat această ediție a CM cu un loc 5 la dublu fete, Eliza Samara/Andreea Dragoman si doua șanse mari  de a intra în sferturi la dublu mixt, Ovidiu Ionescu /Bernadette Szocs si la simplu, Bernadette Szocs. Un bravo pentru Andreea Dragoman care a reușit, la prima ei participare la CM de seniori, sa ajungă în primii 32, la simplu!

Suntem atât de aproape de o medalie la CM si totuși, atat de departe. Putem face minuni, dar doar dacă muncim inzecit si dacă reușim sa avem încredere în forțele noastre.

Cristi Romanescu: "Ne așteaptă un an 2022 plin de provocări"

Un adversar mai bine cotat nu înseamnă din start o înfrângere. Bravo întregii echipe a României  care a participat la CM de la Houston, ne întoarcem acasă si o luam de la capăt! Ne așteaptă un 2022 plin de provocări!", a scris Cristi Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Modifică setările cookies