Tenis De Masa Cristi Romanescu Sporturi

GALERIE FOTO "Putem face minuni!" Mesajul șefului FRTM, la finalul Mondialului de tenis de masă din Houston

Mondialul de tenis de masă din Statele Unite s-a încheiat ieri, la Houston. Într-un sport dominat de asiatici, România nu a reușit să urce pe podium, dar rămâne una dintre cele mai bune națiuni în tenisul de masă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 10:02
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 10:39

România a încheiat Mondialul de tenis de masă din Houston fără medalie, însă evoluțiile tricolorilor sunt încurajatoare pentru 2022. 

Lotul feminin condus de reputatul antrenor Viorel Filimon nu a mai avut-o în componență pe Dana Dodean, retrasă din națională după Europeanul de la Cluj-Napoca, însă președintele FRTM, Cristi Romanescu, spune că evoluția tinerei Andreea Dragoman ne dă speranțe.

  • Bernadette Szocs

Cristi Romanescu: "Suntem atât de aproape de o medalie, dar totuși atât de departe" 

"Am încheiat această ediție a CM cu un loc 5 la dublu fete, Eliza Samara/Andreea Dragoman si doua șanse mari  de a intra în sferturi la dublu mixt, Ovidiu Ionescu /Bernadette Szocs si la simplu, Bernadette Szocs. Un bravo pentru Andreea Dragoman care a reușit, la prima ei participare la CM de seniori, sa ajungă în primii 32, la simplu!

Suntem atât de aproape de o medalie la CM si totuși, atat de departe. Putem face minuni, dar doar dacă muncim inzecit si dacă reușim sa avem încredere în forțele noastre.

Cristi Romanescu: "Ne așteaptă un an 2022 plin de provocări"

Un adversar mai bine cotat nu înseamnă din start o înfrângere. Bravo întregii echipe a României  care a participat la CM de la Houston, ne întoarcem acasă si o luam de la capăt! Ne așteaptă un 2022 plin de provocări!", a scris Cristi Romanescu, pe pagina sa de Facebook.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!