Cosmin Contra Carlo Ancelotti Diego Simeone Stranieri

Spania e la picioarele lui Contra! "El a fost CHEIA salvarii!" Cum a ajuns romanul sa fie comparat cu Ancelotti si Simeone

Ziarele din Spania il lauda pe Contra pentru performanta fabuloasa din acest final de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 18:11
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 18:24

"Numirea lui Cosmin Contra la Getafe a reprezentat cheia salvarii de la retrogradare. Nimeni nu credea, ca dupa plecarea lui Luis Garcia, echipa va mai putea scapa de Secudna Division", scrie cotidianul El Mundo Deportivo.

Romanul, cu o experienta destul de mica, a dovedit ca se poate salva o echipa care era deja cu un picior in groapa. Filizofia lui Contra a fost una simpla: atitudine, agresivitate, adica fix ce juca echipa in urma cu 9 sezoane, cand la echipa a ajuns Contra, imprumutat de la Atletico Madrid.

Ma simt ca acasa

"Imi cunosc jucatorii, cu unii dintre ei am fost colegi si sunt convins ca vor da totul pentru a castiga. N-am nevoie de timp ca sa ma acomodez, aici ma simt ca acasa", spunea Contra in ziua in care a fost numit.

Cel mai probabil, sezonul viitor va schimba fata clubului. Va fi o misiune extrem de grea, tinand cont de cele 38 de meciuri, insa romanul spera sa termine intre primele 10 echipe.

Contra, al treilea super antrenor din Madrid

Romanul a ajuns sa se remarce, alaturi de ceilalti doi antrenori din Madrid. Chiar daca romanul nu are a castigat un trofeu in acest sezon, salvarea dramatica de la retrogradare poate fi comparata cu unul. Simeone a castigat titlul in Spania, Ancelotti a luat Cupa, iar sambata se vor bate pentru trofeul Champions League.

Modifică setările cookies