Spania e la picioarele lui Contra! "El a fost CHEIA salvarii!" Cum a ajuns romanul sa fie comparat cu Ancelotti si Simeone

Spania e la picioarele lui Contra! "El a fost CHEIA salvarii!" Cum a ajuns romanul sa fie comparat cu Ancelotti si Simeone

Ziarele din Spania il lauda pe Contra pentru performanta fabuloasa din acest final de sezon.

"Numirea lui Cosmin Contra la Getafe a reprezentat cheia salvarii de la retrogradare. Nimeni nu credea, ca dupa plecarea lui Luis Garcia, echipa va mai putea scapa de Secudna Division", scrie cotidianul El Mundo Deportivo.

Romanul, cu o experienta destul de mica, a dovedit ca se poate salva o echipa care era deja cu un picior in groapa. Filizofia lui Contra a fost una simpla: atitudine, agresivitate, adica fix ce juca echipa in urma cu 9 sezoane, cand la echipa a ajuns Contra, imprumutat de la Atletico Madrid.

Ma simt ca acasa

"Imi cunosc jucatorii, cu unii dintre ei am fost colegi si sunt convins ca vor da totul pentru a castiga. N-am nevoie de timp ca sa ma acomodez, aici ma simt ca acasa", spunea Contra in ziua in care a fost numit.

Cel mai probabil, sezonul viitor va schimba fata clubului. Va fi o misiune extrem de grea, tinand cont de cele 38 de meciuri, insa romanul spera sa termine intre primele 10 echipe.

Contra, al treilea super antrenor din Madrid

Romanul a ajuns sa se remarce, alaturi de ceilalti doi antrenori din Madrid. Chiar daca romanul nu are a castigat un trofeu in acest sezon, salvarea dramatica de la retrogradare poate fi comparata cu unul. Simeone a castigat titlul in Spania, Ancelotti a luat Cupa, iar sambata se vor bate pentru trofeul Champions League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies