Ultimele vesti de la jucatorul de 80 de mil! Falcao i-a anuntat pe fani la ce sa se astepte cu o luna inainte de Mondial

Autor: Sport.ro
Luni 19 Mai 2014, 18:05

	Ultimele vesti de la jucatorul de 80 de mil! Falcao i-a anuntat pe fani la ce sa se astepte cu o luna inainte de Mondial

O accidentare cumplita i-a pus pe hold visul de a juca la CM. Acum, le da fanilor ultimele vesti despre modul in care decurge recuperarea sa.

Radamel Falcao inca mai crede ca poate fi in Brazilia alaturi de colegii sai din nationala Columbiei. Ruptura de ligamente pe care a suferit-o la inceputul anului se vindeca mai repede decat se asteptau medicii. Intr-un interviu acordat Canal +, Falcao le da motive de optimism suporterilor sud-americani.

"Sunt mult mai bine, fac progrese in fiecare zi. Visul meu e sa fiu la Campionatul Mondial, genunchiul raspunde foarte bine. Nu stiu daca voi fi pe teren, in curand se va lua o decizie, in functie de conditia mea fizica", a spus Falcao.

Atacantul lui Monaco vrea sa lucreze din nou alaturi de Diego Simeone in viitor. Recunoaste ca si l-ar dori pe argentinian in Ligue 1, la echipa sa:

"Sigur ca vreau sa fim din nou la aceasi echipa! In primul rand, am o relatie foarte buna cu Simeone, m-a antrenat la River, ne stim de mult. E greu acum sa vina, Monaco are un antrenor. Dar, la un moment dat, ar fi bine sa ma intalnesc din nou cu el, e un prieten apropiat".

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies