Radamel Falcao AS Moanco Diego Simeone CM 2014

Ultimele vesti de la jucatorul de 80 de mil! Falcao i-a anuntat pe fani la ce sa se astepte cu o luna inainte de Mondial

O accidentare cumplita i-a pus pe hold visul de a juca la CM. Acum, le da fanilor ultimele vesti despre modul in care decurge recuperarea sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 18:05
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 18:11

Radamel Falcao inca mai crede ca poate fi in Brazilia alaturi de colegii sai din nationala Columbiei. Ruptura de ligamente pe care a suferit-o la inceputul anului se vindeca mai repede decat se asteptau medicii. Intr-un interviu acordat Canal +, Falcao le da motive de optimism suporterilor sud-americani.

"Sunt mult mai bine, fac progrese in fiecare zi. Visul meu e sa fiu la Campionatul Mondial, genunchiul raspunde foarte bine. Nu stiu daca voi fi pe teren, in curand se va lua o decizie, in functie de conditia mea fizica", a spus Falcao.

Atacantul lui Monaco vrea sa lucreze din nou alaturi de Diego Simeone in viitor. Recunoaste ca si l-ar dori pe argentinian in Ligue 1, la echipa sa:

"Sigur ca vreau sa fim din nou la aceasi echipa! In primul rand, am o relatie foarte buna cu Simeone, m-a antrenat la River, ne stim de mult. E greu acum sa vina, Monaco are un antrenor. Dar, la un moment dat, ar fi bine sa ma intalnesc din nou cu el, e un prieten apropiat".

Modifică setările cookies