Stranieri

Sergiu Hanca, impresionat de condițiile din Polonia: ”Ce se întâmplă la club e răspunderea antrenorului”

Sergiu Hanca este unul dintre cei mai apreciați stranieri din Polonia.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 12:30
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 12:40

Fotbalistul român a ajuns în Polonia în ianuarie 2019, după ce a decis să plece de la Dinamo în urma unui scandal între soția lui și suporterii echipei. Ajuns la Cracovia, Hanca a devenit unul dintre cei mai apreciați fostbaliști străini din Polonia.

Ajuna la 29 de ani, Hanca se simte excelent la Cracovia. Recent, el a reușit să înscrie în duelul cu Biaslystok, echipa lui Bogdan Țîru. El a vorbit, duminică dimineață, la DigiSport, despre viața pe care o are la Cracovia.

  • Sergiu Hanca, despre viața din Polonia: ”Am toate condițiile de performanță”

"Din punct de vedere financiar, pot să zic că ceea ce primeam în Franța, dacă plecam, mi-au oferit și cei de aici. E cel mai stabil club din Polonia, e organizat, avem toate condițiile de perfoamanță, avem salariile și bonusurile la zi.

Avem un antrenor căruia nu i se impun decizii sau jucători, el taie și spânzură la club, el e manager și el răspunde de transferuri și tot ce se întâmpla la club e răspunderea lui, ține de el. Zilele trecute, patronul a fost întrebat când are de gând să îl schimbe pe acest antrenor pentru că e de mult timp la echipă și patronul a spus că îl va schimba doar dacă echipa va retrograda, ceea ce e puțin probabil.

Cred că, în viață, toate se întâmplă cu un motiv, dar acum mă concentrez la prezent și nu mâ gândesc oare ce se va întâmpla în fiecare zi. Acum toate meciurile sunt cu fani, lucruri care mi-au lipsit, iar acum prefer să mă focusez în prezent și îmi fac treaba în cel mai bun mod posibil și apoi vedem ce va vrea Dumnezeu”, a spus Hanca, la Digi Sport.

În 88 de meciuri la Cracovia, Hanca a înscris de 16 ori și a oferit 15 pase de gol. Dinamo (122 meciuri/20 de goluri), ASA Târgu-Mureș (77/4), FC Snagov (10/0) și Bihor Oradea (1/0) sunt celelalte echipe din CV-ul lui Hanca.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies