Franta

Destinație neașteptată pentru Lionel Messi după PSG. Negocierile au început deja pentru viitorul argentinianului 

Lionel Messi s-a transferat la PSG după 21 de ani petrecuți la FC Barcelona, semnând un contract pe doi ani cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 August 2021, 10:44
Data actualizarii: Duminica 22 August 2021, 10:49

Înaintea mutării la Paris, argentinianul a avut câteva săptămâni de vacanță după Copa America, iar una dintre destinațiile în care s-a relaxat a fost Miami.

Potrivit presei internaționale, pe parcursul vizitei din America, Lionel Messi ar fi avut o discuție cu David Beckham despre o posibilă mutare spre finalul carierei la Inter Miami, echipa patronată de fostul jucător englez. 

Speculațiile au fost întărite și de faptul că argentinianul a achiziționat un apartament luxos în Miami, evaluat la șapte milioane de dolari. 

"Sunt optimist că Messi la juca la Inter Miami, deoarece cred că se va completa ambiția ca cei mai buni jucători din generație să joace la Miami", a declarat Jorge Mas, unul dintre acționari, pentru Miami Herald.

"David și cu mine lucrăm la asta, avem dorința de a a duce cei mai buni jucători aici, iar Messi este, pribabil, cel mai bun", a adăugat acesta. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies