Rusii anunta SFARSITUL lui Dan Petrescu la Moscova! Prima reactie dupa informatiile legate de DEMITEREA lui Super Dan

Autor: Sport.ro
Marti 25 Martie 2014, 20:30

	Rusii anunta SFARSITUL lui Dan Petrescu la Moscova! Prima reactie dupa informatiile legate de DEMITEREA lui Super Dan

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Investitiile de zeci de milioane facute in club nu au adus rezultatele la care visau sefii lui Dinamo. Dan Petrescu e in pericol maxim de demitere!

Presa de la Moscova a scris ca antrenorul lui Amkar Perm, Stanislav Cercesov, a fost deja contactat pentru a prelua clubul. Agentul lui Petrescu, Nicolae Parnau, recunoaste ca exista probleme intre antrenorul roman si echipa, dar nu vrea sa se gandeasca la o despartire intre parti.

"Am citit in ziare zvonuri legate de plecarea lui Petrescu si de ultimatului pe care l-ar fi primit din partea sefilor. Nu stiu daca sefii lui Dinamo s-au intalnit cu Cercesov sau nu, dar Petrescu are un contract cu Dinamo si are de gand sa il duca pana la capat.

As minti daca as spune ca nu e absolut nicio problema intre Dan si club. Echipa se poate schimba permanent, lucrurile evolueaza incontinuu. Poate ca nu intotdeauna obtii ceea ce-ti doresti, insa Dan e un profesionist adevarat si isi vede de munca lui!", a spus acgentul lui Petrescu pentru agentia ITAR-TASS.

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies