Dan Petrescu, OUT de la Dinamo Moscova? Presa din Rusia anunta ca SuperDan va fi demis! Prima reactie oficiala

Dan Petrescu, OUT de la Dinamo Moscova? Presa din Rusia anunta ca SuperDan va fi demis! Prima reactie oficiala

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Cei de la Bussiness Gazeta scriu ca Dan Petrescu va fi dat afara de la Dinamo Moscova dupa meciul din aceasta etapa contra celor de la Rubin Kazan. Cu toate ca Dinamo se afla pe locul 4 in Rusia, patronul Boris Rotenberg este nemultumit.

"In primul rand, in ciuda rezultatelor bune din startul acestui an, e departe de primele echipe, iar in al doilea rand nu se afla in relatii bune cu conducerea clubului" scriu jurnalistii rusi.

Dinamo este la doar 5 puncte de lider astfel ca o asemenea decizie pare extrem de ciudata. Lui Dan Petrescu i-au fost reprosate transferurile efectuate.

Cu toate astea, directorul sportiv al lui Dinamo Moscova a dezmintit informatia: "Nu au existat astfel de discutii. Dinamo ocupa acum locul 4 si daca o invingem pe Rubin putem urca si mai mult. Desigur, vrem sa castigam fiecare meci. Iar antrenorul se face bine inteles. Cat despre faptul ca a avut o politica de transferuri dubioasa, sunt niste aiureli. In timpul pauzei, Petrescu a intarit zonele care trebuiau intarite. Pe baza dorintelor lui, am intarit echipa".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea anchetei jurnalistice despre ursul Arthur. Ramona Ţintea: "Nu am vrut să cred până nu am văzut numele prinţului"
BRAT
Modifică setările cookies