BLESTEMUL continua! Steaua, al 4-lea meci fara victorie la Medias: "Puteam castiga! Daca ramaneam in 11, altul era rezultatul!"

Autor: Sport.ro
Duminica 25 August 2013, 08:27

	BLESTEMUL continua! Steaua, al 4-lea meci fara victorie la Medias: "Puteam castiga! Daca ramaneam in 11, altul era rezultatul!"

Steaua a pierdut primele puncte in acest sezon de Liga 1 la Medias. Gaz Metan a condus cu 2-0 insa a fost egalata dupa dubla lui Filip

Gaz Metan a fost aproape sa realizeze surpriza startului de sezon. Desi au avut 2-0, cei de la Gaz Metan au scos doar un punct. Raman insa neinvinsi pe propriul teren in fata Stelei din 2009 - in ultimele 4 meciuri au fost 3 egaluri si o victorie cu 3-0 pentru Gaz Metan.

"Din pacate nu reusim sa avem victorii, sper sa vina cat mai repede. Totusi, este al treilea joc fara sa pierdem. Chiar daca in prima repriza au folosit jucatorii care au jucat mai putin, ne-am ridicat la nivelul partidei. Am condus cu 2-0, dar din pacate, greseala lui Robertson ne-a costat foarte mult in economia jocului. Sa ramai din minutul 25 in 10 oameni in fata Stelei e foarte greu, dar ii felicit pentru rezultat.

(Robertson) A uitat ca a luat galben, a facut-o din euforie. Nu a fost un gest voit, sunt multumit de randamentul lui, dar daca ramaneam in 11, altul era rezultatul. Am intalnit o echipa foarte buna. Puteam sa scoatem mai mult, chiar daca am jucat cu Steaua. Ne-am jucat sansa si era normal sa credem in victorie" a spus Dulca la Digi Sport.

De la investiții la consum bazat pe credite și de la alimentară și aprozar la hipermarketuri. România, în trei decenii
BRAT