Cati bani incaseaza Ianis Hagi lunar la Genk, la doar 20 de ani! Salariu de 15 ori mai mare decat cel pe care il avea la Viitorul

Autor: Sport.ro
Marti 23 Iulie 2019, 15:01

	Cati bani incaseaza Ianis Hagi lunar la Genk, la doar 20 de ani! Salariu de 15 ori mai mare decat cel pe care il avea la Viitorul

Ianis Hagi a fost vandut de Viitorul la Genk, campioana Belgiei, si va juca in grupele UEFA Champions League.

Ianis Hagi a refuzat o oferta de 3 ori mai mare de la Spartak Moscova si a ales Genk, campioana Belgiei, a dezvaluit tatal sau, Gica Hagi, dupa incheierea afacerii. Acum, el asteapta debutul oficial in tricoul noii sale echipe. La Genk, Ianis Hagi a mers pe un salariu de 15 ori mai mare decat cel pe care il incasa la Viitorul.

Ce salariu are Ianis Hagi la Genk

Genk a platit doar 4.000.000 in schimbul lui Ianis Hagi, desi suma vehiculata initial a fost de 8.000.000. De altfel, la momentul oficializarii mutarii, Gica Hagi a recunoscut ca suma nu a fost chiar cea pe care o astepta el, dar a decis sa il lase pe Ianis la Genk pentru ca asta si-a dorit fiul sau.

Chiar daca suma de transfer nu a fost chiar atat de mare, salariul lui Ianis Hagi va fi unul destul de bun! El va incasa de 15 ori mai mult decat lua la Viitorul.

Potrivit publicatiei Fanatik, Ianis Hagi va avea un salariu de 55.000 euro net pe luna la Genk, adica 660.000 euro pe an.

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies