Razvan Marin i-a cucerit pe italieni dupa meciul cu Parma! A fost numit 'jucatorul meciului'! Cum l-au descris 

Razvan Marin Cagliari Parma Serie A Stranieri Razvan Marin i-a cucerit pe italieni dupa meciul cu Parma! A fost numit 'jucatorul meciului'! Cum l-au descris
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 18 Aprilie 2021, 17:50
Data actualizarii: Duminica 18 Aprilie 2021, 17:51

Cagliari si Parma s-au intalnit intr-un meci de infarct!

Cele doua echipe se lupta sa se salveze de la retrogradare, iar Cagliari a iesit victorioasa dupa un meci intens, in care Parma a condus cu 3-1. Echipa lui Razvan Marin a reusit sa intoarca scorul pe finalul meciului si a obtinut cele trei puncte. 

Trimisi titulari, atat Man, cat si Marin au inscris cate un gol in repriza secunda. Dennis Man a inscris pentru 3-1, iar mijlocasul roman i-a dat replica sapte minute mai tarziu, cu o executie superba de la marginea careului. 

Acelasi Marin a pasat decisiv si la golul de 3-3, iar Gazzetta dello Sport l-a numit 'omul meciului', notandu-l cu 7.5 pentru prestatia avuta. 

"Creativ, hotarat si dinamic. E mereu deasupra tuturor si reuseste sa inscrie golul de 3-2, care o readuce pe Cagliari in meci", l-au descris italienii pe Marin.  

De cealalta parte, Dennis Man a fost notat cu 6.5, cea mai mare nota din echipa Parmei, in timp ce Mihaila a primit nota, dupa ce a irosit o ocazie importanta pe finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!