Cagliari Dennis Man Parma Razvan Marin valentin mihaila Stranieri

Man si Marin au facut show! Au inscris intr-un meci de infarct, castigat de Cagliari in prelungiri! Aici ai ce s-a intamplat in Cagliari 4-3 Parma

Cagliari s-a impus in prelungiri cu Parma! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 21:25
Data actualizarii: Duminica 18 Aprilie 2021, 01:51

Cagliari 4-3 Parma

  • Cagliari - Parma, LIVE de la 21:45 | Dennis Man, fata in fata cu Razvan Marin! Mihaila este rezerva. Echipele de start

FINAL! 

Min. 90+4: GOOOL CAGLIARI! Cerri da lovitura pe finalul meciului cu un gol inscris cu capul! 

Min. 90+2: GOOOL CAGLIARI! Perreiro egaleaza din pasa lui Razvan Marin!

Min. 72: Dennis Man este scos din teren! In locul sau intra Valenti! 

Min. 66: GOOOOOL CAGLIARI! Razvan Marin primeste la marginea careului si suteaza puternic! Portarul nu reuseste sa intervina! 

Min. 59: GOOOOL PARMA! Dennis Man primeste in 20 de metri, avanseaza cu balonul la picior si suteaza puternic aproape de marginea careului, trimitand balonul direct in plasa! 

Min. 46: Valentin Mihaila intra in teren in locul lui Kucka! 

Min. 46: A inceput a doua repriza! 

PAUZA

Min. 39: GOOOOL CAGLIARI! Pavoletti reduce din diferenta din pasa lui Carboni! 

Min. 31: GOOOOL PARMA! Cornelius centreaza perfect pentru Kucka, mijlocasul suteaza puternic din interiorul careului si inscrie!

Min. 6: GOOOOL PARMA! Pezzella inscrie un gol superb cu un sut din exteriorul careului! Balonul a ajuns la el dupa o deviere a fundasilor lui Cagliari. 

Min. 1: A inceput meciul! 

Echipele de start:

Razvan Marin si Dennis Man sunt titulari, in timp ce Valentin Mihaila a fost lasat pe banca de rezerve. 


Cagliari si Parma se intalnesc in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa lui Man si Mihaila este pe penultimul loc, cu 20 de puncte obtinute in 30 de meciuri jucate, in timp ce echipa lui Razvan Marin se afla deasupra Parmei, cu doua puncte mai mult. 

Valentin Mihaila, accidentat dupa revenirea de la nationala s-a intors in lotul lui D'Aversa si ar putea intra din postura de rezerva. 

Lupta se anunta a fi una stransa, in contextul in care diferenta de puncte de ultimul loc care asigura salvarea de la retrogradare este de 5 in acest moment. 

Modifică setările cookies