Rasturnare de situatie! Au adus doi fosti jucatori de la Manchester City, dar nu renunta la Ianis Hagi: clubul care e gata sa dea 10 milioane de euro

Rasturnare de situatie! Au adus doi fosti jucatori de la Manchester City, dar nu renunta la Ianis Hagi: clubul care e gata sa dea 10 milioane de euro

Una dintre cele mai insistente echipe pentru transferul lui Ianis Hagi este Anderlecht.

Anderlecht este gata sa faca investitii importante pentru a trece peste unul dintre cele mai proaste sezoane din istoria clubului. L-a adus pe Vincent Kompany ca antrenor-jucator, si i-a mai adus pe Michel Vlap si Samir Nasri. Desi parea ca venirea lui Nasri, cel care a evoluat sezonul trecut la West Ham, inchide usa transferul lui Ianis Hagi, lucrurile nu stau asa.

Cei de la Voetbal24 scriu ca Anderlecht este gata sa plateasca imediat 10 milioane de euro pentru aducerea lui Ianis Hagi!

Anderlecht insista pentru transfer

Cluburi precum Standard, Genk, Ajax, Sevilla si chiar Barcelona s-au interesat de Ianis Hagi, insa Anderlecht nu da inapoi. Clubul belgian este dispus sa achite cele 10 milioane de euro cerute de Viitorul. Jurnalistii belgieni nu scriu insa si despre dorinta lui Gica Hagi ca Ianis sa fie un jucator cheie la viitorul club.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT