Președintele lui Bordeaux a vorbit despre Alexi Pitu! Transferul ratat de francezi din cauza unui pașaport furat 

alexi pitu Gerard Lopez Girondins de Bordeaux Stranieri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 15:11
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 15:15

Alexi Pitu (20 ani) a fost transferat de Girondins de Bordeaux în această iarnă. 

Fotbalistul român a fost, de fapt, singurul transfer realizat de gruparea din Ligue 2 în această iarnă. Francezii au plătit două milioane de euro în schimbul său către Farul Constanța, iar Pitu a bifat deja primele minute jucate la noua echipă în ultimele două meciuri. 

Președintele lui Bordeaux, Gerard Lopez, a vorbit despre transferurile din această iarnă, având cuvinte de laudă la adresa lui Pitu, pe care l-a și caracterizat într-un interviu acordat pentru RMC Sport

Ce a spus președintele lui Bordeaux despre Alexi Pitu 

Lopez s-a arătat încântat de faptul că a reușit să păstreze la echipă jucătorii tineri, vorbind și despre plecarea lui Elis la Brest. 

„Înainte de startul acestei perioade am fost convinși că aveam cel mai bun grup din Ligue 2. Am vrut să întărim lotul însă să nu îl divizăm. Pentru noi a fost o fereastră de mercato de ajustare. Un jucător care nu s-a mai identificat cu proiectul nostru, chiar dacă se antrena bine și era profesionist, nu mai era conectat psihic la Bordeaux. 

Am transferat un tânăr jucător român, Alexi Pitu, capabil să țină balonul între linii, aduce tehnică și corespunde nevoilor antrenorului”, a declarat președintele. 

Transfer ratat din cauza unui pașaport furat 

Totodată, Bordeaux a încercat să mai transfere un atacant, însă Admar Lopes, directorul sportiv a avut probleme după ce i-a fost furat pașaportul și nu a mai putut călători. 

„Am auzit multe critici la adresa lui Admar și lipsa lui de profesionalism, însă pot asigura că e chiar opusul. A mers în Portugalia pentru un contract, am ajuns la un acord verbal cu clubul pentru un tânăr atacant francez care ar fi venit ca un jucător extra. Au schimbat termenii înțelegerii marți și s-au făcut că nu mai văd. 

Da, i s-a furat geanta cu documentele și laptop-ul. Ar fi putut să îi convingă dacă mergea acolo, dar ținând cont de atitudinea clubului nu am insistat. Nu mi-a plăcut comportamentul lor”, a adăugat Lopez. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!