Gică Hagi ridică ștacheta! Ce trebuie să facă Alexi Pitu la noua sa echipă, Girondins Bordeaux

Gica Hagi alexi pitu Girondins Bordeaux Stranieri Gheorghe Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 08:59
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 08:59

Farul Constanța l-a cedat pe jucător pentru două milioane de euro în al doilea eșalon al Franței.

Alexi Pitu (20 de ani), cotat la 1.4 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, a bifat deja două apariții în echipamentul noii sale echipe, Girondins de Bordeaux.

Gică Hagi ridică ștacheta! Ce trebuie să facă Alexi Pitu la noua sa echipă, Girondins Bordeaux

Fostul antrenor al extremei stânga de la Farul Constanța, Gică Hagi, a vorbit despre Alexi Pitu și a evidențiat faptul că trebuie să învețe și să devină mai bun în fiecare zi în Franța.

„A rămas impresionat de tot ce a văzut. Eu știam clubul, în anii '90 a fost printre cele mai bune din Franța, e un club extraordinar, între primele 4-5 ca tradiție. Știam unde se duce. Acum se descurcă foarte bine, poate o să intre în prima ligă și atunci va fi altfel.

E conștient că a mers la un club foarte mare și că va fi o provocare mare pentru el. Trebuie doar să învețe, să învețe, să învețe, să devină mai bun în fiecare zi. Mai are de învățat, să cunoască clubul, orașul, tot ce e în jur acolo. E un băiat foarte tânăr și cuminte”, a spus Hagi la televiziunea Digi Sport.

Ce notă a obținut Alexi Pitu în Bordeaux - Le Havre

Bordeaux a primit vizita celor de la Le Havre în etapa cu numărul 21 din eșalonul secund al Franței, dar a pierdut confruntarea de pe „Matmut Atlantique” cu 1-2.

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate SofaScore, Alexi Pitu a obținut nota 6.6 în urma serviciilor oferite pe teren. Cea mai mică notă a fost împărțită de doi jucători, 6.2, de la Bordeaux, Malcom Bokele, respectiv de la Le Havre, Antoine Joujou.

Cea mai mare notă primită în partida din etapa cu numărul 21 a fost atribuită lui Oualid El Hajjam, fotbalistul care, de altfel, a și adus victoria pentru echipa oaspete. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!