NEWS ALERT Polonezii anunță: un fotbalist român care a jucat la FCSB semnează cu Korona Kielce!

Marius Briceag korona kielce Pawel Golanski Ronaldo Deaconu Sasa Balic Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 15:03
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 15:12

El va deveni coechipier la formația din Ekstraklasa cu Ronaldo Deaconu.

”Fundașul român Marius Briceag va efectua testele medicale la Korona Kielce. Dacă se vor dovedi în regulă, va semna un contract”, anunță Echo Dnia, publicație din Polonia.

”Directorul sportiv al lui Korona Kielce, Pawel Golanski, este în căutarea unui fundaș stânga bun, deoarece Sasa Balić (n.r. - fostul jucător de la Târgu Mureș și CFR Cluj) a avut o pauză  din cauza unei intervenții chirurgicale și încă trebuie să muncească temeinic pentru a reveni la forma sa optimă.

Marius Briceag a jucat la Universitatea Craiova și FCSB

Marius Briceag va efectua marți la prânz testele medicale și, dacă acestea se vor dovedi în regulă, va semna un contract cu formația de primă ligă Korona. Poziția sa de bază este de fundaș stânga, dar poate juca și pe partea dreaptă a apărării și la mijlocul terenului”, a mai scris sursa citată.

În vârstă de 30 de ani, piteșteanul a început fotbalul la FC Argeș și a mai jucat, printre altele, la Universitatea Craiova, FCSB, FC Voluntari și, ultima dată, la U Cluj.

La Korona Kielce evoluează și Ronaldo Deaconu, om de bază pentru gruparea care ocupă locul 17, penultimul, în Ekstraklasa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!