GALERIE FOTO Fotbalistul român cu aproape 100 de meciuri în Serie A, trecut și pe la FCSB, nu-și mai găsește echipă de un an!

Adrian Stoian Chindia Targoviste Echipa Nationala FCSB Serie A Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 08:48
Data actualizarii: Marti 24 Ianuarie 2023, 09:23

Adrian Stoian, prezență meteorică la FCSB și Viitorul, a evoluat ultima dată în România, la Chindia Târgoviște, dar are sezoane bune în Italia, jucate la AS Roma, Pescara, Bari, Chievo Verona, Genoa, Crotone, Livorno și Ascoli.

Internaționalul român Adrian Stoian este fără echipă de mai bine de un an de zile, în ciuda unui CV excelent, cu 95 de meciuri în Serie A!

Mijlocașul în vârstă de 31 de ani, cu prezențe meteorice la AS Roma (un meci în Serie A), la FCSB (două partide în Liga 1) și în naționala României (două selecții), s-a despărțit în luna decembrie a anului 2021 de Chindia Târgoviște.

Clubul din județul Dâmbovița i-a reziliat contractul după prestațiile neconvingătoare din turul acelui campionat și, de atunci, fostul ”tricolor” nu și-a mai găsit niciun angajament!

Adrian Stoian, refuzat de o echipă din Serie C

Anul trecut, Stoian a fost refuzat de Palermo, echipă care atunci încă evolua în Serie C, liga a treia italiană.

Deși fotbalistul a fost foarte aproape să semneze cu Palermo o înțelegere valabilă cel puțin până la sfârșitul sezonului trecut, presa din Peninsulă scria la acel moment că oficialii clubului din Sicilia ”au decis, în urma unei analize atente, să nu-i ofere un contract jucătorului român”.

În afară de FCSB și Chindia, Adrian Stoian a mai evoluat în țară la fosta Viitorul Constanța și are peste 200 de meciuri în Serie A și Serie B, la Roma, Pescara, Bari, Chievo, Genoa, Crotone, Livorno și Ascoli.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!