Pawel Golanski confirmă transferul fostului jucător de la FCSB în Polonia: "E gata să joace!"

Pawel Golanski FCSB korona kielce Marius Briceag Universitatea Cluj Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 19:16
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 19:16

Pawel Golanski, fostul fundaș de la FCSB, în prezent director sportiv la formația poloneză Korona Kielce, a confirmat transferul unui jucător din Liga 1.

După ce presa din Polonia a scris că Marius Briceag (30 de ani), fundașul stânga al Universității Cluj, este aproape de un transfer la Korona Kielce, Pawel Golanski a confirmat informațiile apărute.

Pawel Golanski confirmă transferul lui Marius Briceag la Korona Kielce

"Marius nu a lipsit de la antrenamente, iar ultimul său meci oficial a fost la mijlocul lunii decembrie, așa că este gata să joace. În ianuarie a jucat două meciuri de pregătire în cantonamentul din Turcia. La unul dintre ele, l-am urmărit alături de antrenorul Kamil Kuzera", a spus Pawel Golanski, potrivit Sportowy24 și Radio Kielce.

Presa din Polonia susține că Marius Briceag a trecut deja vizita medicală și urmează să fie prezentat oficial astăzi la Korona Kielce, formație la care este legitimat și Ronaldo Deaconu.

Korona Kielce are parte de un sezon dificil, iar după jumătate de sezon ocupă locul 17 în Ekstraklasa, penultimul, la patru lungimi în spatele ultimei poziții care asigură salvarea.

Marius Briceag, crescut la FC Argeș, a mai jucat la Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, FC Voluntari, FCSB și FC Voluntari. În iulie 2022 a semnat cu Universitatea Cluj, formație la care a strâns 23 de meciuri, un gol și un assist.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Marius Briceag, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!