Serie A Crotone Dennis Man Parma valentin mihaila Stranieri

Parma 3-4 Crotone | GOOOOL MIHAILA!!! Romanul a marcat cu un sut imparabil de la 11 metri. Parma, ca si retrogradata dupa un meci nebun

Parma a fost condusa cu 3-1, a egalat la 3, dar a pierdut din nou in Serie A. Crotone e ultima clasata din Italia.

Abel Lorin
Data publicarii: Sambata 24 Aprilie 2021, 20:21
Data actualizarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 01:29

Cum a marcat Mihaila contra lui Crotone

  • Parma 3-3 Crotone | GOOOOL MIHAILA!!! Romanul a marcat cu un sut imparabild e la 11 metri

PARMA 3-4 CROTONE

min 54: GOOOL MIHAILA! Sut de la 11 metri, fara nicio sansa pentru portarul lui Crotone! Mihaila face 3-3! Centrarea de pe partea stanga a fost pentru Pelle, atacantul n-a reusit sa controleze, iar mingea a fost respinsa doar pana la Mihaila, care n-a iertat. Man a egalat la 3!

Evenimentele meciului

 

Clasamentul momentului in Serie A

_______________________________________________________________________________
Astazi, Parma primeste vizita celor de la Crotone, in etapa a 33-a din Serie A. 

Inaintea acestei partide, echipa romanilor Dennis Man si Valentin Mihaila este penultima in clasament, cu 20 de puncte, avand cu 5 puncte mai mult decat Crotone, care ocupa ultimul loc in Serie A. 

Cele doua echipe au sanse minime de a se mentine in prima liga din Italia, Crotone fiind retrogradata matematic in cazul unui esec in aceasta seara. 

"Asa cum am spus si inaintea meciului cu Juventus, va trebui sa pregatim fiecare meci cu cea mai inalta determinare si sa incercam sa obtinem cel mai bun rezultat posibil.

Crotone este o echipa care practica un fotbal proactiv si nu se teme de niciun adversar. De asemenea, au si un atacant, Simy, care a marcat multe goluri in acest sezon.

Niciun sportiv nu joaca cu gandul ca va pierde, iar ei vor face la fel. Trebuie sa castigam cu orice pret, indiferent daca jucam bine sau rau, nu ma intereseaza", a declarat antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa.

Potrivit jurnalistilor de la Gazzetta dello Sport, Dennis Man va fi titular in aceasta seara, in timp ce Valentin Mihaila va incepe meciul, cel mai probabil, pe banca de rezerve. 

Partida dintre Parma si Crotone este programata de la ora 19:00 si va fi transmisa live pe www.sport.ro. 

Echipa probabila a Parmei: Colombi - Busi, Bani, Osorio, Pezzella - Hernani, Brugman, Kurtic - Man, Pelle, Karamoh

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies