Olimpiu Moruțan vs. George Pușcaș: cine a câștigat duelul atacanților români în derby-ul din Serie B

Olimpiu Morutan George Puscas Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 20:37
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 21:05

Partida dintre Genoa și Pisa a adus față în față șase internaționali români. 

Radu Drăgușin și George Pușcaș au fost titulari pentru Pisa, cel din urmă fiind schimbat în minutul 66. Transferat în urmă cu câteva zile, Denis Drăguș a fost introdus pe teren în minutul 88.

De cealaltă parte, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus au făcut parte din echipa de start a formației Genoa. Marius Marin a fost eliminat în minutul 69, în timp ce Olimpiu Moruțan a fost scos de pe teren în minutul 77. 

Cu cei șase români pe teren în diferite faze ale jocului, Genoa și Pisa au încheiat la egalitate, 0-0. Trupa lui Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș a urcat pe locul 2, direct promovabil, cu 40 de puncte, în timp ce formația lui Marius Marin și Olimpiu Moruțan se află pe locul 8, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul pentru promovare, cu 31 de puncte.

Cine a câștigat duelul Olimpiu Moruțan vs. George Pușcaș în opinia jurnaliștilor italieni 
 

George Pușcaș a fost notat cu 5,5 de către jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb: "Gilardino l-a aliniat alături de Massimo Coda într-o linie de atac cu potențial fizic. Nu a reușit să creeze ocazii de gol și a fost blocat constant de fundașii adverși".

De cealaltă parte, Olimpiu Moruțan a primit nota 6,5: "Jucătorul cel mai periculos de la Genoa. A fost activ de nenumărate ori, a avut câteva acțiuni frumoase și o fază de gol".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!