GALERIE FOTO Marius Marin, eliminat la două secunde după ce a văzut primul galben! Explicația italienilor după Genoa - Pisa

marius marin Genoa Pisa Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 20:05
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 20:12

Marius Marin (24 de ani), căpitanul celor de la Pisa, a fost eliminat în meciul cu Genoa, scor 0-0, care s-a disputat în etapa cu numărul 22 din Serie B.

Meciul de pe Stadio Luigi Ferraris a început cu cinci titulari români: Radu Drăgușin și George Pușcaș la gazde, Marius Marin, Olimpiu Moruțan și Adrian Rus la oaspeți. În minutul 88 a debutat la Genoa și Denis Drăguș, împrumutat în această săptămână de la Standard Liege.

Marius Marin, eliminat la două secunde după ce a văzut primul galben în Genoa - Pisa

Marius Marin a rezistat pe teren 69 de minute. Căpitanul de la Pisa a avut o intervenție întârziată asupra islandezului Albert Gudmundsson, care izbutise o fază frumoasă în apropierea careului advers, iar arbitrul Manuel Volpi i-a arătat inițial cartonașul galben.

La doar două secunde distanță, centralul a scos din buzunar și cartonașul roșu, iar Marius Marin a fost trimis la vestiare. Potrivit comentatorului FOX Soccer Plus, dar și a publicației italiene Virgilio Sport, românul ar fi protestat și i-ar fi adresat câteva cuvinte nepotrivite arbitrului, motiv pentru care galbenul s-a transformat în roșu.

Cu cei șase români pe teren în diferite faze ale jocului, Genoa și Pisa au încheiat la egalitate, 0-0. Trupa lui Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș a urcat pe locul 2, direct promovabil, cu 40 de puncte, în timp ce formația lui Marius Marin și Olimpiu Moruțan se află pe locul 8, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul pentru promovare, cu 31 de puncte.

  • Olimpiu Moruțan a avut un gol anulat în minutul 61 din cauza unui ofsaid.

Liderul din Serie B este Frosinone (45 de puncte), echipa lui Daniel Boloca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!