Stranieri

Olimpiu Moruțan, înapoi la FCSB? Impresarul a lămurit situația pentru presa din Turcia

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a fost transferat de Galatasaray de la FCSB în august 2021, pentru 3,5 milioane de euro, iar mijlocașul român a fost criticat de mai multe ori în Turcia pentru prestațiile sale.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 22:01
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2022, 22:02

Presa și fanii din Turcia au pus forma slabă a lui Galatasaray din campionat și pe seama evoluțiilor celor doi români din echipă, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, jucători în schimbul cărora s-au plătit sume importante în vara anului trecut, iar recent a apărut zvonul potrivit căruia "Oli" ar putea fi împrumutat la FCSB în această iarnă.

Moruțan rămâne la Galatasaray

Informația a fost infirmată de agentul Florin Vulturar, cel care a participat și la transferul lui Moruțan la Galatasaray și care a fost contactat acum de jurnaliștii turci pentru a lămuri situația lui Moruțan.

"O astfel de situație nu este posibilă acum. Moruțan trebuie să o ajute pe Galatasaray în acest moment. Asta contează cel mai mult acum", a spus Florin Vulturar, potrivit Sportcell.

În a doua parte a acestui sezon, Moruțan și Cicâldău vor avea un antrenor nou. Fatih Terim s-a despărțit de Galatasaray în urmă cu câteva zile, iar în locul său a fost numit spaniolul Domenec Torrent, fostul secund al lui Pep Guardiola de la Barcelona, Bayern sau Manchester City, care a lucrat ultima oară în Brazilia, la Flamengo.

Galatasaray a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în Turcia și ocupă locul 11 în Super Lig, cu 24 de puncte în 18 etape, la 21 de puncte în spatele liderului Trabzonspor.

Olimpiu Moruțan a strâns 20 de meciuri, trei goluri și trei pase decisive la Galatasaray, în timp ce Alexandru Cicâldău a marcat de patru ori și a oferit două assist-uri în cele 21 de partide jucate.

Modifică setările cookies