Stranieri

Cicâldău și Moruțan, mesaje de mulțumire pentru Fatih Terim: ”O mândrie să te întâlnesc”

Fatih Terim a plecat de la Galatasaray.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 23:01
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 23:59

Conducerea clubului din Istanbul, cu Burak Elmas în frunte, nu a mai suportat rezultatele negative ale lui Gatasaray din actualul sezon și s-a decis demiterea lui din funcția pe care o ocupa din decembrie 2017.

Antrenorul de legendă al lui Galatasaray a fost îndepărtat după înfrângerea cu Giresunspor, care a dus echipa pe locul 12 în campionat, fără șanse la câștigarea campionatului.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au rămas indiferenți și i-au transmis mulțumiri fostului antrenor care a insistat ca aceștia să ajungă la echipă. ”Mereu voi fi recunoscător pentru tot ce ai făcut pentru mine! Mulțmesc”, a scris Alexandru Cicâldău pe Instagram, în timp ce Moruțan a scris ”O mândrie să te întâlnesc! Mulțumesc mult pentru tot”.

"Nu este plăcut. Sincer, a fost ceva la care nu m-am așteptat. Ne-am obișnuit să primim gol înainte să ajungem la poartă sau să primim gol la prima ocazie. Îmi pare rău,dar nu sunt obișnuit cu asta la Galatasaray. Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.

Plângem în vestiar. Am spus asta încă din prima zi în care am devenit antrenor. Trebuie să fim concentrați înaintea meciului și să râdem după partidă. Depinde de noi dacă după meci plângem sau râdem. Ei trebuie să își pună mâinile în cap și să se gândească la asta. Nu merită cuvintele urâte. Ei sunt cei care ne reprezintă în Europa și care ne vor duce sus. Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuiți cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente”, a declarat Fatih Terim după meciul cu Giresunspor, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies