Olimpiu Morutan Matteo Tramoni Pisa Serie B Ternana Stranieri

VIDEO Olimpiu Moruțan i-a impresionat și pe colegii de la Pisa: "E o plăcere să joc alături de el"

Olimpiu Moruțan (23 de ani) a reușit două pase decisive pentru Pisa în meciul cu Ternana, disputat sâmbătă, în runda a 14-a din Serie B.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 13:33
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 13:32

Cu prestații apreciate și la naționala României în meciurile din noiembrie, Moruțan a început să aibă realizări tot mai multe și la Pisa. În ultimele trei meciuri din Serie B, mijlocașul împrumutat de la Galatasaray a marcat trei goluri și a oferit două pase decisive.

Olimpiu Moruțan i-a impresionat și pe colegii de la Pisa

La primul gol al Pisei din meciul cu Ternana, Olimpiu Moruțan a reușit o cursă excelentă în flancul drept, a pătruns în careu după ce a fentat un adversar și a pasat în poziție ideală pentru francezul Matteo Tramoni (22 de ani), care a finalizat fără emoții.

După meci, Tramoni i-a mulțumit lui Moruțan pentru pasa oferită și a avut numai cuvinte de laudă pentru mijlocașul român.

"Sunt fericit pentru că am făcut un meci bun și am obținut o victorie importantă. Urcăm în clasament, iar asta este bine. Așteptam acest gol de ceva vreme și sunt extrem de fericit. Moruțan este un jucător foarte bun și este o plăcere să joc alături de el. Am început bine meciul și am reușit să gestionăm avantajul", a spus Matteo Tramoni, potrivit TMW.

  • 7 este nota primită de Moruțan în TMW după meciul cu Ternana: "A reușit cea mai frumoasă fază a sa din campionat", au scris italienii despre golul de 1-0 al Pisei.
  • 4 goluri și 5 pase decisive a strâns Moruțan la Pisa în 13 meciuri
  • 10 este poziția ocupată de Pisa în Serie B, cu 18 puncte în 14 etape, la două lungimi în spatele ultimei poziții care duce în play-off-ul de promovare

VIDEO Olimpiu Moruțan, gol în Moldova - România 0-5

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!