Obiectivul lui Balint la nationala Moldovei, stabilit dupa tragerea la sorti a Euro 2012!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2010, 16:32
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2010, 16:34

Obiectivul lui Gabi Balint, va fi stabilit dupa tragerea la sorti a grupelor preliminarii ale CE 2012, a declarat, miercuri, presedintele Federatiei Moldovenesti de Fotbal, Pavel Cebanu, anunta ProTV Chisinau.

Cebanu spune ca isi doreste ca nationala Republicii Moldovei sa ajunga intr-o grupa cu Romania in preliminariile competitiei ce va fi gazduita de Polonia si Ucraina, in timp ce Balint si-ar dori Spania printre adversare. Tragerea la sorti a grupelor va avea loc in 7 februarie, in Polonia.

Antrenorul roman a semnat un contract pe o perioada de doi ani cu federatia de la Chisinau, presedintele FMF afirmand ca s-a inteles "dintr-o privire" cu noul selectioner.

Valoarea contractului nu a fost data publicitatii, dar Cebanu a precizat ca o parte din salariul lui Balint va fi plati de sponsorul FMF.

Potrivit site-ului oficial al federatiei moldovenesti, Balint ii va avea ca antrenori secunzi pe Ion Testimitanu si Nicolae Rusu. Noul selectioner va debuta pe banca tehnica a nationalei Moldovei la 3 martie, cu ocazia meciului amical cu Kazahstanul.

Gabi Balint revine in Republica Moldova dupa o pauza de sapte ani. In sezonul 2002-2003, el a pregatit echipa Serif Tiraspol, cu care a castigat campionatul si Cupa CSI. Balint a fost antrenor secund la nationala Romaniei, pe timpul cand aceasta era pregatita de Anghel Iordanescu si Gica Hagi. Ultima echipa antrenata de Balint a fost FC Timisoara.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!