Noul antrenor al lui Bari s-a lămurit în privința lui George Pușcaș după primul meci

giuseppe iachini bari George Puscas Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Februarie 2024, 09:32
Data actualizarii: Duminica 11 Februarie 2024, 09:30

George Pușcaș (27 de ani) a spart gheața la Bari, după ce a marcat în meciul cu Lecco (3-1), contând pentru etapa cu numărul 24 din Serie B.

Pușcaș, împrumutat de la Genoa până în vară, a fost titular pentru a treia oară consecutiv la Bari și a marcat în minutul 53 al meciul cu Lecco, când a dus scorul la 2-0.

Giuseppe Iachini: "Pușcaș trebuie să se îmbunătățească, dar azi am fost răsplătit"

Pentru Bari a fost prima victorie după patru etape, iar antrenorul Giuseppe Iachini, numit la echipă în urmă cu cinci zile, a debutat cu un succes. După meci, noul tehnician al lui Bari a vorbit și despre George Pușcaș, explicând strategia în privința atacantului român.

"Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească, dar azi am fost răsplătit pentru că golul a venit", a spus Iachini, citat de TMW.

După victoria cu Lecco, Bari ocupă locul 12 în Serie B, cu 30 de puncte acumulate în 24 de etape. Echipa lui George Pușcaș se află la trei puncte în spatele ultimei poziții care duce în play-off-ul pentru promovarea în Serie A.

George Pușcaș a găsit poarta la al 14-lea meci în Italia din acest sezon

După opt meciuri în Serie A pentru Genoa, plus alte două în Coppa Italia, atacantul naționalei României a marcat la a patra sa partidă din Serie B.

Titular, el a înscris pentru 2-0 în minutul 53, apoi a fost schimbat după nouă minute, în timp ce coechipierul Malcom Edjouma (ex-FCSB), în schimb, a fost integralist.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!