Nicusor Stanciu poate da LOVITURA CARIEREI! Trei cluburi mari sunt pe urmele romanului! Anuntul de ULTIMA ORA al cehilor

Nicusor Stanciu poate da LOVITURA CARIEREI! Trei cluburi mari sunt pe urmele romanului! Anuntul de ULTIMA ORA al cehilor

Nicusor Stanciu este unul dintre cei mai buni jucatori romani din strainatate si are un sezon perfect la echipa sa de club, Sparta Praga.

Cu toate ca cei de la club sunt multumiti de prestatia romanului si il lauda cu fiecare ocazie, presa ceha scrie ca Stanciu ar putea fi protagonistul unui transfer spectaculos in aceasta iarna. 

Trei echipe sunt interesate de serviciile lui Nicusor Stanciu, potrivit efotbal.cz. Este vorba despre Inter Milano, AC Milan si Borussia Monchengladbach. 

In ciuda faptului ca nu se cunoaste suma de transfer, jurnalistii cehi sunt convinsi ca romanului ii va fi pus un pret mare, iar oferta care ajunge pe masa celor de la Sparta Praga trebuie sa fie una "irezistibila". 

Anamaria Prodan, impresarul fotbalistului, vorbise deja despre transferul lui Stanciu. 

"Foarte sigur in vara, dar sunt discutii avansate si pentru perioada de iarna! Sa vedem! E foarte usor, pentru ca Sparta are politica asta de a lua jucatori cu 4 milioane, pentru a-i vinde pe 10", a spus Anamaria Prodan la Digi.

Nicusor Stanciu a ajuns la Sparta Praga la inceputul lui 2018, fiind transferat, pentru 4 milioane de euro, de la Anderlecht. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies