"Sunt jucatori talentati, dar incapabili sa inteleaga o schema tactica". Declaratia antrenorului lui Anderlecht cu bataie catre Nicusor Stanciu

"Sunt jucatori talentati, dar incapabili sa inteleaga o schema tactica". Declaratia antrenorului lui Anderlecht cu bataie catre Nicusor Stanciu

Antrenorul lui Anderlecht, Hein Vanhaezenbrouck, a facut in presa belgiana o afirmatie cu bataie catre cativa dintre jucatorii sai, intre care Nicusor Stanciu si Alexandru Chipciu, scrie ProSport.

Hein Vanhaezenbrouck spune ca o mare problema a unora dintre fotbalistii talentati este legata de incapacitatea lor de a intelege unele scheme tactice. Potrivit ProSport, desi nu le-a mentionat numele, tehnicianul a facut o declaratie cu bataie catre Stanciu si Chipciu.

"Cand porti tricoul lui Anderlecht, trebuie sa stii ca se poate intampla sa fii pe banca si ca asta iti poate permite sa fii odihnit si sa faci diferenta cand intri in joc, cum a reusit Pieter Gerkens in meciul cu Zulte Waregem", a spus Hein Vanhaezebrouck pentru Sport/Foot Magazine.

"Am intalnit jucatori foarte talentati cu mingea la picior, dar incapabili sa inteleaga o schema tactica. De aceea spun ca atunci cand aduci jucatori, trebuie sa fii atent nu doar la calitatile fotbalistice pure. Trebuie sa te intrebi daca jucatorul e destul de inteligent din punct de vedere fotbalistic si dintr-unul emotional. Ce il motiveaza? Ce fel de viata duce? Ce atitutdine are? Ai mult de castigat procedand astfel, dar un agent nu-ti va spune totul la acest capitol", a mai spus antrenorul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un "bulgăre de sare". Zăcămintele pun în pericol traseul deja stabilit
BRAT

Modifică setările cookies