Mutu: "Doar m-am aparat in acea seara!" Exista video cu lovitura!

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Decembrie 2009, 17:09

Adrian Mutu sustine ca a actionat in legitima aparare atunci cand a lovit un cetatean libanez, la o petrecere la Florenta, varianta sa fiind confirmata de imaginile surprinse de camerele de supraveghere din hotelul Four Season.

Conform reconstituirii realizate cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere si vizionate ulterior de politie, Mutu se afla la o petrecere, in urma cu opt zile, in momentul in care un barbat de nationalitate libaneza, aflat in stare de ebrietate, a inceput sa il insulte. Barbatul s-a apropiat de Mutu si l-a atacat, iar romanul a reactionat lovindu-l cu pumnul in legitima aparare.

"Doar m-am aparat in acea seara, exista o inregistrare care arata totul. In orice caz, pentru mine aceasta afacere se termina aici." a declarat Mutu in presa din Italia.

Contactat de Sport.ro, Nicu Gheara a declarat ca Mutu a fost provocat, insa a nu a lovit.
"Daca este adevarat ce s-a scris este foarte grav ce a facut Adi. Nu este normal, insa trebuie si el inteles. A trecut printr-o perioada grea, acum revine dupa o accidentare si se afla la recuperare. Am vorbit astazi cu el. Mi-a spus ca nu este adevarat asa ceva, a avut doar o discutie verbala la acest hotel.

Libanezul se batuse cu altcineva, dar l-a provocat si pe Adi, insa Adi a plecat. Acea persoana avea si probleme psihice. A fost provocat, este deranjant sa ti se intample asa ceva. Eu nu cred ce se spune, el nici pe teren nu se bate. " a declarat nasul lui Mutu, Nicu Gheara, la Sport.ro.

Cotidianul Il Firenze a anuntat, vineri, ca Mutu a lovit cu pumnul un cetatean libanez in varsta de 43 de ani, in noaptea de joi, 3 decembrie. Libanezul a ajuns la spital si a avut nevoie de sapte zile de repaus.

Mutu este indisponibil de la inceputul lunii noiembrie. Atacantul roman al formatiei Fiorentina a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept. Interventia chirurgicala a durat circa o ora, iar durata indisponibilitatii a fost estimata initial la aproximativ o luna.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT