Mutu ramane la Fiorentina! "E dispus sa-si prelungeasca contractul cu inca 2 ani!"

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Decembrie 2009, 14:58
Mutu ramane la Fiorentina! "E dispus sa-si prelungeasca contractul cu inca 2 ani!"

Adrian Mutu ar fi dispus sa-si prelungeasca pentru inca doua sezoane intelegerea cu Fiorentina, care expira in vara anului 2012, pana aproape de finalul carierei sale de fotbalist, noteaza cotidianul La Repubblica.

Potrivit sursei citate, alaturi de jucatorul roman, in varsta de 30 de ani, este gata sa parafeze o noua intelegere cu gruparea din Florenta si portarul francez Sebastian Frey.

"Mutu si Frey sunt gata sa-si prelungeasca acordul, iar antrenorul Prandelli si directorul sportiv Corvino sunt de asemenea doua dintre prioritatile lui Della Valle. Viitorul Fiorentinei pot fi reprezentat de acestea sau poate chiar depinde de ele. Acest proiect se afla pe placul tuturor.

«Mi-ar placea sa imi termin cariera la Florenta, dar asta nu depinde de mine, ci de club» a spus Mutu.

Contractul jucatorului roman expira in 2012, cu o prelungire cu inca doi ani si jocurile sunt facute", noteaza sursa citata.

Mutu este indisponibil de la inceputul lunii noiembrie, iar potrivit cotidianului italian ar putea fi suta la suta apt de joc dupa perioada de pauza de iarna: "In prezent, Mutu este bine, si-a reluat pregatirea, iar la meciul cu AC Milan (n.r. - din 19 decembrie) s-ar putea afla pe banca de rezerva, dar adevarata sa revenire va fi dupa pauza, in ianuarie.

Adrian nu vrea sa-si asume riscuri si, mai presus de toate, nu mai vrea sa plece. Pentru asta se antreneaza ca un nebun, iar, la reluarea campionatului, Prandelli poate conta din nou pe el".

Mutu a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept. Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul castigat de Fiorentina, scor 5-2, in compania formatiei Debrecen, la 4 noiembrie, in etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.

Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT