Mutu ar fi lovit un cetatean libanez la o petrecere la Florenta!

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Decembrie 2009, 11:32
Mutu ar fi lovit un cetatean libanez la o petrecere la Florenta!

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, s-a aflat in centrul unui incident petrecut la o petrecere de la hotelul de lux Four Season din Florenta, la care jucatorul roman ar fi lovit un cetatean libanez, informeaza cotidianul Il Firenze, citat de violanews.com.

"In zorii unei dimineti de vineri din decembrie nu tot orasul doarme: invitatii VIP ce iau parte la o petrecere la hotelul de lux Four Seasons din Florenta, inca danseaza. Printre multele personaje se afla inclusiv «Femomenul » Fiorentinei.

Aproape de sfarsitul petreceri se formeaza o multime zgomotoasa. In centru ei este Mutu. Intins la pamant un alt invitat. Cel putin un pumn a zburat in aer, astfel incat cineva apeleaza ambulanta. Politia a identifica doi straini: celebrul fotbalist si un libanez care declara ca a fost lovit cu pumnul in fata.

Barbatul, in varsta de 43 ani, ajunge la spitalul din Santa Maria Nuova, unde va fi externat dupa ingrijiri de sapte zile. In confuzia momentului, fiind trecut de ora 4 dimineata, numarul 10 Viola a fost recunoscut de multi dintre cei prezenti. Astfel ca s-a aflat de noaptea salbatica a «boxerului-Mutu». Potrivit reconstituirii Politiei, jucatorul roman l-ar fi lovit pe cetateanul libanez, dupa o altercatie", noteaza cotidianul italian.
Mutu este indisponibil de la inceputul lunii noiembrie.

Atacantul roman al formatiei Fiorentina a fost supus unei interventii chirurgicale, la 6 noiembrie, intr-o clinica din Florenta, la meniscul medial al genunchiului drept. Interventia chirurgicala a durat circa o ora, iar durata indisponibilitatii a fost estimata initial la aproximativ o luna.

Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul castigat de Fiorentina, scor 5-2, in compania formatiei Debrecen, la 4 noiembrie, in etapa a IV-a a grupei E din Liga Campionilor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT