Miliardarii de la City s-au INDRAGOSTIT de el! Pustiul roman care vrea sa distruga TOT in Europa! Azi a facut SHOW TOTAL in Italia

Autor: Sport.ro
Sambata 20 Octombrie 2012, 20:55

	Miliardarii de la City s-au INDRAGOSTIT de el! Pustiul roman care vrea sa distruga TOT in Europa! Azi a facut SHOW TOTAL in Italia

El poate fi noul atacant DINAMITA al nationalei pentru Mondial si Euro! Un pusti GENIAL din Romania le-a luat ochii bogatilor de la City dupa meciuri geniale la echipa lui de club!

Atacantul Catalin Tara (18 ani) face senzatie la juniorii lui Lazio! Este urmarit de Manchester City, care il vrea langa un alt pusti roman transferat tot de pe Olimpico. Vlad Marin a ajuns la academia lui City in vara si il asteapta langa el pe prietenul tara. Pana sa ajunga la milioanele seicilor din Premier League, Tara distruge tot la Primavera lui Lazio!

Azi a dat un gol si o pasa de gol in victoria cu Virtus Lanciano, 3-0! A fost omul meciului, iar antrenorii de la echipa lui s-au plictisit sa-l mai propuna la prima echipa, unde asteapta sa joace pana la finalul sezonului!

Fost junior la Dinamo, Tara a ajuns in 2009 in Italia, la Udinese, care i l-a vandut in 2011 lui Lazio.

"Am ramas impresionat de calitatile lui. Mi-a placut fizicul lui, dar si tehnica pe care o are", spunea in 2009 antrenorul Fabio Rossito, cel care a insistat ca atacantul sa ajunga la Udine.

Coronavirus România, 4 iunie. 238 de cazuri noi de îmbolnăvire. Avertismentul autorităților
BRAT