Daniel Boloca edward iordanescu Fabio Grosso Frosinone Serie B Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Mijlocașul român ignorat de toți selecționerii i-a cucerit pe italieni! ”Calitate, cantitate și viziune a jocului”

Daniel Boloca de la Frosinone a făcut un meci foarte bun în prima etapă din Serie B, 1-0 în deplasare cu Modena.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 August 2022, 11:23
Data actualizarii: Luni 15 August 2022, 11:26

Româno-italianul Daniel Boloca (23 de ani), unul dintre cei mai constanți jucători ai lui Frosinone în ultimul sezon din Serie B (36 de meciuri, dintre care 30 ca titular, și 1 gol), a avut patru oferte din Serie A în această vară, însă clubul a refuzat să-l vândă, așa că duminică a debutat în noua ediție a ligii secunde.

Mijlocașul central a fost integralist în victoria lui Frosinone din deplasare, 1-0 cu Modena, și a avut o prestație care i-a încântat pe italieni.

”Calitate, cantitate și viziune a jocului. Încă o prestație bună la mijlocul terenului”, a scris Tutto Frosinone, care l-a notat cu 6,5, aceeași notă pe care Boloca a primit-o și de la Modena Today.

Edward Iordănescu l-a convocat pe Boloca pe lista preliminară, apoi a renunțat la el

Românul are contract cu Frosinone până în vara lui 2025, iar Sampdoria, Sassuolo, Torino și Hellas Verona au fost grupările din Serie A interesate în această vară de transferul românului născut în Italia. 

Daniel Boloca a fost ignorat de toți selecționerii recenți ai naționalei României, el ”bifând” doar o convocare preliminară în mandatul lui Edward Iordănescu, care ulterior a renunțat la mijlocașul central.

La Frosinone, el este antrenat de Fabio Grosso, fostul internațional italian campion mondial în 2006. (Foto: Frosinone Calcio)

Modifică setările cookies