VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoichiță a reacționat după ce Mirel Rădoi a semnat cu Al-Tai: „Am avut dreptate! Alt răspuns nu mai există!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 14:24
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 14:24

Directorul tehnic FRF a aflat în premieră, în direct la Ora Exactă în Sport, că Mirel Rădoi va antrena în Arabia Saudită.

Mirel Rădoi (41 ani) și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Universitatea Craiova. Fostul selecționer al României a semnat cu Al-Tai, locul 9 din Arabia Saudită, și va câștiga 1,2 milioane de dolari pe an.

Mihai Stoichiță, bucuros când a auzit că Mirel Rădoi o va pregăti pe Al-Tai

Mihai Stoichiță (68 ani) a aflat vestea chiar în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. Mihai Mironică (49 ani) l-a informat pe directorul tehnic al Federației Române de Fotbal că Mirel Rădoi a revenit în antrenorat. 

Oficialul FRF nu a ezitat să-și exprime bucuria când a auzit că fostul său colaborator a semnat un contract atât de avantajos în Arabia Saudită. De asemenea, Mihai Stoichiță a ținut să-i ureze public succes lui Mirel Rădoi în noua aventură. 

„Înseamnă că am avut dreptate. Alt răspuns nu mai există. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să aibă succes. Să aibă și puțin noroc. Am avut dreptate că e un antrenor de valoare, altfel nu ar fi ajuns acolo. E un om pregătit foarte bine. E pasionat de fotbal, extrem de aplicat cu ceea ce face în legătură cu meseria asta. Poate uneori e cam încăpățânat în anumite momente. În lumea asta trebuie să fii mai maleabil puțin. 

Mirel în schimb, are un caracter extrem de puternic, ca antrenor este extraordinar. La fel ca alții pe care i-am promovat. 

Se simt antrenorii, să știți. O să reușească în viața asta de antrenor. Este o viață complicată până la urmă, dar sunt sigur că o să reușească. Nu am vorbit cu el, dar m-ați luat prin surprindere cu vestea asta. Este prima veste bună pe care o primesc săptămâna asta”, a declarat Mihai Stoichiță la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!