Daniel Boloca Echipa Nationala Fabio Grosso nationala Italiei Roberto Mancini Stranieri

FOTO ȘI VIDEO Daniel Boloca ”Il Dominatore”! Românul chemat de Roberto Mancini la naționala Italiei este omul momentului la liderul din Serie B

Mijlocașul lui Frosinone a fost integralist în 3-0 cu Venezia din ultima etapă, iar marșul echipei lui Fabio Grosso către Serie A continuă.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 10:38
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 12:19

Revenit în primul ”unsprezece” al lui Frosinone după o suspendare de o etapă, Daniel Boloca (24 de ani) a făcut duminică un nou meci foarte bun, în 3-0 cu Venezia din runda a 28-a din Serie B, partidă în care a fost integralist.

Frosinone a fost ”pur și simplu devastatoare” (Frosinone Today), golurile lui Samuele Mulattieri (15 și 50) și Giuseppe Caso (47) consolidându-i astfel echipei din regiunea Lazio primul loc în campionat, acolo unde are un avantaj de 12 puncte față de a doua clasată, Bari.

Daniel Boloca ”stăpânește foarte bine mingea” și ”imprimă ritmul echipei sale”

Mijlocașul central cu 6 minute în tricoul României, convocat în luna decembrie la naționala Italiei de selecționerul Roberto Mancini pentru un stagiu de pregătire la Coverciano (vezi galeria foto - FIGC), a făcut legea la mijlocul terenului, scriu italienii, care l-au numit ”Il Dominatore”.

”Stăpânește foarte bine mingea. Domină mijlocul terenului”, a precizat Frosinone Today, care l-a notat cu 6,5, ca și Tuttomercatoweb: ”Imprimă ritmul echipei sale, gestionează bine atunci când este nevoie și dă tonul în ofensivă”.

Campionul mondial Fabio Grosso despre Daniel Boloca

”Daniel Boloca este un jucător puternic, și spun asta chiar dacă de obicei nu-mi place să vorbesc despre individualități”, declara zilele trecute și antrenorul Fabio Grosso.

Campionul mondial din 2006 o pregătește pe Frosinone de doi ani, pe care îi va împlini pe data de 23 martie.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!