Louis Munteanu, aproape de a ajunge la Chelsea! Motivul din spatele refuzului si de ce a mers la Fiorentina

louis munteanu Chelsea Fiorentina Transfer Viitorul Stranieri Louis Munteanu, aproape de a ajunge la Chelsea! Motivul din spatele refuzului si de ce a mers la Fiorentina
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Iunie 2021, 15:29
Data actualizarii: Sambata 19 Iunie 2021, 15:34

Tanarul atacant roman ar putea fi viitorul star al nationalei conduse de Radoi.

Atacantul cumparat de la Viitorul Constanta a avut un sezon bun la echipa Primavera a Fiorentinei, unde a reusit sa marcheze 11 goluri in cele 29 de meciuri jucate. Asteptarile au fost mari de la el inca de vara trecuta, cand Fiorentina a platit pentru semnatura atacantului 1,7 milioane de euro.

Fotbalistul in varsta de 19 ani evoluase deja in acel moment de 21 de ori pentru echipa de la malul marii. Fiorentina nu a fost sigura de transferul fotbalistului, deoarece Chelsea ii oferise mai multi bani, dar chiar si asa, romanul a respectat intelegerea, potrivit italienilor de la grandhotelcalciomercato.com.

Mutarea s-a facut datorita relatiei dintre clubul din Serie A si impresarul jucatorului, Pietro Chiodi. Actuala intelegere a lui Munteanu cu echipa din Serie A expira in 2025, iar jurnalistii italieni il vad ca fiind noul Vlahovic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!