Constantin Nica Atalanta Dinamo pistoiese serie c Stranieri

Nica, dezastru și la ultima clasată din Serie C! Fostul dinamovist a fost cel mai slab de pe teren în ”masacrul” de la debut

Fundașul și-a reziliat contractul cu gruparea din ”Ștefan cel Mare” și a revenit în Italia, acolo unde a evoluat înainte la Atalanta, Cesena, Avellino și Latina.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Februarie 2022, 13:52
Data actualizarii: Joi 03 Februarie 2022, 13:55

Deși în septembrie Constantin Nica (28 de ani) semnase un contract pe două sezoane cu Dinamo după cinci luni în care doar se antrenase cu ”câinii roșii”, înțelegerea a fost reziliată la începutul acestui an.

Fotbalistul s-a transferat imediat la Pistoiese, în prezent pe ultimul loc într-una dintre grupele din Serie C, eșalonul al treilea al Italiei.

A jucat fundaș central și a primit nota 4 în Grossetto - Pistoiese 6-1

Nica a debutat ieri pentru echipa din Pistoia, dar primul său meci a fost un dezastru. 

Pistoiese a pierdut cu 1-6 în deplasarea de la Grossetto, iar românul, folosit ca fundaș central într-un sistem 3-4-3, a primit nota 4, cea mai mică dintre toți jucătorii, în La Nazione și a fost schimbat după primele 45 de minute.

”Încă o pagină neagră, foarte neagră pentru Pistoiese”, a scris La Nazione. 

Nica a debutat în fotbalul italian la Atalanta, în Serie A

Celălalt român de la gruparea din Serie C transferat în această iarnă din Liga 1, mijlocașul Sergiu Suciu (ex-Chindia Târgoviște), a fost și el titular și a fost notat cu 5,5.

Nica a ajuns prima dată în Italia în vara lui 2013, când Atalanta a plătit 1,6 milioane de euro lui Dinamo pentru transfer. 

Deși a stat cinci sezoane la Atalanta, a jucat puțin pentru ”La Dea” și a fost împrumutat de patru ori: la Cesena (tot în Serie A), Avellino (Serie B), Latina (Serie B) și Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies