GALERIE FOTO Românul cu 130 de meciuri în Serie A și Serie B, în probe la o echipă din liga 4!

Sergiu Suciu pistoiese SEF Torres Serie A Torino Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 13:44
Data actualizarii: Miercuri 27 Iulie 2022, 13:44
Sergiu Suciu, fost jucător la Torino, Crotone, Lecce, Cremonese, Venezia sau Chindia Târgoviște, urmează să semneze un contract cu SEF Torres în cazul în care clubul va primi un răspuns pozitiv cu privire la înscrierea în Serie C.

Mijlocașul central Sergiu Suciu (32 de ani), fotbalist cu un total de 130 de meciuri în Serie A și Serie B (doar două dintre acestea, ce-i drept, în eșalonul de elită) pentru Torino, Juve Stabia, Crotone și Venezia, dar care a mai evoluat la Lecce, Cremonese sau Chindia Târgoviște, se află în probe la echipa italiană SEF Torres.

Cea mai veche grupare din Sardinia (înființată în 1903) se află momentan în Serie D, campionat de amatori unde a câștigat play-off-ul de promovare, dar așteaptă decizia oficială cu privire la înscrierea în Serie C, competiție profesionistă în Italia.

De ce depinde legitimarea lui Sergiu Suciu la SEF Torres

Suciu este în probe în cantonamentul de la Arona, lucru subliniat de clubul italian (”Nu vorbim de achiziții”), alături de alți doi jucători cu experiență (Mattia Lombardo și Filippo Lora) și de câțiva tineri, iar legitimarea sa ar urma să se facă pe 28 iulie, odată cu oficializarea promovării lui Torres în liga a treia, dată ca sigură de presa italiană dar așteptată cu mari emoții de conducerea grupării din Sardinia.

Marți, într-un amical cu AC Milan Primavera, câștigat de SEF Torres cu 3-0, românul nu a fost folosit și s-a antrenat separat. Va fi testat însă în amicalul cu Novara, care se dispută miercuri seara.

Românul a jucat în ultimul sezon la Chindia Târgoviște și Pistoiese, cu care a retrogradat în D

Sergiu Suciu, născut în Satu Mare, s-a transferat ca junior, la vârsta de doar 13 ani, la Torino, singura echipă pentru care a jucat în Serie A (debut pe 31 mai 2009), iar în ultimul sezon a evoluat la Chindia Târgoviște (Liga 1, în tur) și Pistoiese (Serie C, în retur, cu care a retrogradat și unde a fost coechipier cu ex-dinamovistul Constantin Nica).

De mijlocașul sătmărean, fost internațional de tineret care deține și cetățenia italiană, s-au mai interesat în această vară Mantova și Feralpisalo, ambele din Serie C.

Surse: TuttoC, Centotrentuno, Torres Sassari, US Pistoiese (foto)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!