Stranieri

EXCLUSIV Juniorul român dat ca transferat la Napoli a semnat cu o altă echipă din Italia!

Mijlocașul central în vârstă de 18 ani a mai evoluat pentru Dinamo, Sportul Studențesc, Karlsruhe, Chievo sau Bologna.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 14:16
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 15:50

Luca Alessandro Mihai, mijlocaș central român în vârstă de 18 ani prezentat în exclusivitate de sport.ro, s-a transferat în ultima zi din mercato de la Bologna la SPAL Ferrara, grupare din Serie B, deși presa îl dădea ca și achiziționat de Napoli.

Tânărul fotbalist a efectuat astăzi vizita medicală la SPAL, a semnat contractul și a intrat deja în programul noii sale echipe. De altfel, clubul din Ferrara încercase să-l aducă pe român încă din vara trecută.

La Bologna a jucat la Primavera și s-a pregătit frecvent cu formația de seniori din Serie A

La Bologna, Luca a jucat la Primavera și s-a pregătit de mai multe ori cu prima echipă din Serie A, acolo unde antrenor este Sinisa Mihajlovic.

El a început fotbalul la Dinamo, a trecut pentru scurtă vreme la Sportul Studențesc, a continuat în Germania, la Karlsruhe și Astoria Walldorf, și de trei sezoane evoluează în Italia. Inițial a fost la Chievo Verona, a trecut apoi la Bologna și acum a semnat cu SPAL Ferrara.

”Cel mai mult îmi place să evoluez ca decar, dar antrenorul de la Bologna Primavera m-a retras ca mijlocaș central în fața apărării. Am însă destule responsabilități și în ofensivă”, declara pentru sport.ro tânărul fotbalist.

Modifică setările cookies