Luca Mihai Bologna Serie A Serie B SPAL Stranieri

EXCLUSIV Juniorul român dat ca transferat la Napoli a semnat cu o altă echipă din Italia!

Mijlocașul central în vârstă de 18 ani a mai evoluat pentru Dinamo, Sportul Studențesc, Karlsruhe, Chievo sau Bologna.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 14:16
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 15:50

Luca Alessandro Mihai, mijlocaș central român în vârstă de 18 ani prezentat în exclusivitate de sport.ro, s-a transferat în ultima zi din mercato de la Bologna la SPAL Ferrara, grupare din Serie B, deși presa îl dădea ca și achiziționat de Napoli.

Tânărul fotbalist a efectuat astăzi vizita medicală la SPAL, a semnat contractul și a intrat deja în programul noii sale echipe. De altfel, clubul din Ferrara încercase să-l aducă pe român încă din vara trecută.

La Bologna a jucat la Primavera și s-a pregătit frecvent cu formația de seniori din Serie A

La Bologna, Luca a jucat la Primavera și s-a pregătit de mai multe ori cu prima echipă din Serie A, acolo unde antrenor este Sinisa Mihajlovic.

El a început fotbalul la Dinamo, a trecut pentru scurtă vreme la Sportul Studențesc, a continuat în Germania, la Karlsruhe și Astoria Walldorf, și de trei sezoane evoluează în Italia. Inițial a fost la Chievo Verona, a trecut apoi la Bologna și acum a semnat cu SPAL Ferrara.

”Cel mai mult îmi place să evoluez ca decar, dar antrenorul de la Bologna Primavera m-a retras ca mijlocaș central în fața apărării. Am însă destule responsabilități și în ofensivă”, declara pentru sport.ro tânărul fotbalist.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!