Stranieri

GALERIE FOTO Încă un tânăr de perspectivă ratat de România: fotbalistul din Serie A va debuta oficial la o altă națională!

Andrei Moțoc, jucător cu profil defensiv, va evolua în preliminariile Campionatului European Under 21 pentru reprezentativa Republicii Moldova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 14:22
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 14:23

Selecționerul român al naționalei de tineret a Republicii Moldova, Ștefan Stoica, l-a convocat în premieră pe Andrei Moțoc (19 ani), fotbalist prezentat în exclusivitate de sport.ro în urmă cu două luni.

Moțoc are dublă cetățenie, română și moldovenească, joacă la Salernitana și a debutat în Serie A în acest an, când a fost integralist într-un 0-3 cu Lazio.

A fost lăudat la debutul în Serie A, împotriva lui Lazio

Prestația sa cu Lazio a fost lăudată în presa din Peninsulă, româno-moldoveanul descurcându-se bine în fața adversarului direct, campionul european Ciro Immobile, și primind atunci cea mai mare notă de la Salernitana.

Acum, Moțoc a fost convocat la tineretul Moldovei pentru partida cu Gibraltar din preliminariile Campionatului European Under 21, meci care va avea loc în deplasare, pe data de 29 martie.

Nu fusese convocat până acum la nicio națională, indiferent de categoria de vârstă

"Cu siguranță va fi convocat la naționala Moldovei U-21 la următorul cantonament", declarase selecționerul Ștefan Stoica după debutul în Serie A al tânărului mijlocaș care poate evolua și ca fundaș central.

Moțoc, care are 1,95 metri înălțime, nu fusese convocat până acum la niciuna dintre cele două naționale pentru care este eligibil, România și Republica Moldova, la nicio categorie de vârstă!

Modifică setările cookies