GALERIE FOTO Încă un român la Nice! ”Ar putea fi primul mare transfer realizat de academia noastră”

Emanuel Sfichi Eagles Academy Gabi Dumitru OGC Nice Rares Ilie Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 14:12
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 14:11

Emanuel Sfichi de la Eagles Academy din Londra se află în aceste zile la clubul din Ligue 1, acolo unde este legitimat Rareș Ilie.

Tânărul fotbalist român Emanuel Sfichi, în vârstă de 15 ani, a fost invitat la un trial în aceste zile de OGC Nice, clubul din Ligue 1 la care este legitimat și Rareș Ilie, a anunțat Eagles Academy din Londra, o academie înființată în Anglia de Gabi Dumitru, fostul fotbalist de la FC Argeș, care a mai jucat și la Dinamo, Rapid sau Universitatea Craiova.

”Însoțit de Mister Gabi Dumitru, managerul ACADEMIEI DE FOTBAL EAGLES, Emanuel Sfichi a ajuns astă-seară la Nisa și s-a instalat în cantonamentul echipei OGC NICE. 

Timp de o săptămână, vulturul nostru va fi testat de antrenorii Academiei franceze”, a anunțat luni Eagles, care de curând și-a înființat și o echipă de seniori în fotbalul englez.

Emanuel Sfichi, fără vreo convocare la naționalele de juniori ale României

”Tânărul nostru jucător va fi tratat ca un profesionist, având asigurate absolut toate condițiile. Clubul francez s-a asigurat că totul este în conformitate cu regulile UEFA, solicitând consimțământul Academiei Eagles și al familiei. 

Dacă va trece aceste probe, SFICHI ar putea fi primul mare transfer realizat de ACADEMIA DE FOTBAL EAGLES!”, au mai precizat cei de la Eagles Academy.

Jucător polivalent, care poate evolua atât în linia defensivă, cât și la mijlocul terenului, Emanuel Sfichi acoperă posturile de fundaș central, fundaș dreapta și mijlocaș central defensiv.

El nu a fost convocat până acum la vreo națională de juniori a României.

Foto: Eagles Academy

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!