Ia titlul si pleaca in glorie?! Razvan Lucescu recunoaste ca e tentat de interesul unui alt club important: "Ma voi gandi la vara!"

Ia titlul si pleaca in glorie?! Razvan Lucescu recunoaste ca e tentat de interesul unui alt club important: "Ma voi gandi la vara!"

Razvan Lucescu (50 de ani) ii poate aduce primul titlu lui PAOK Salonic dupa mai bine de trei decenii de asteptare.

Razvan Lucescu si PAOK fac un sezon perfect in Grecia. Echipa romanului e neinvinsa si are prima sansa la castigarea titlului. PAOK nu a cucerit cel mai important trofeu al fotbalului elen de mai bine de trei decenii!

Sub contract cu PAOK pana in 2020, Razvan Lucescu spune ca e cu gandul numai la formatia elena si la castigarea titlului. El recunoaste, insa, ca la vara se va gandi si la alte oferte.

Presa din Turcia a scris recent ca Besiktas, echipa pe care a antrenat-o si tatal sau, Mircea Lucescu, il vrea.

"In prezent, toata atentia mea este indreptata catre PAOK. Suntem intr-un moment foarte important in campionat, asa ca voi putea sa ma gandesc la astfel de propuneri la finalul sezonului",
a spus Razvan Lucescu, potrivit publicatiei elene Gazzetta.

Besiktas va ramane cel mai probabil fara antrenor la vara. Tehnicianul formatiei din Istanbul, Senol Gunes, a acceptat si postul de selectioner, iar la finalul sezonului ar putea sa se concentreze doar asupra nationalei.

Pentru postul de antrenor al lui Besiktas au mai fost vehiculate nume ca Sergen Yalcin, Mehmet Ozdilek si Guti Hernandez.

PAOK, 7 puncte avans in Grecia


PAOK Salonic are 61 de puncte, cu 7 mai multe decat Olympiakos, cu 7 etape inaintea finalului de sezon din Grecia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a eliminat restricția de vârstă pentru vaccinul AstraZeneca în România
BRAT

Modifică setările cookies