Gică Hagi e dur: „Nu poți să faci asta!” Ce a spus despre scandalul de la Sepsi - FCU

sepsi - fcu craiova Etapa 23 Gica Hagi Superliga Superliga Gică Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 22:49
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 22:48

Cele două echipe s-au duelat în etapa cu numărul 23 din Superligă.

Centralul Andrei Chivulete a oprit meciul în minutul 27, după ce a trimis jucătorii la vestiare pentru 10 minute, din cauza scandărilor rasiste venite din partea galeriei celor de la FCU Craiova.

Gică Hagi e dur: „Nu poți să faci asta!” Ce a spus despre scandalul de la Sepsi - FCU

Asta a dus la o serie de reacții, iar Gică Hagi, antrenorul Farului Constanța, a vorbit și el despre subiectul respectiv și a evidențiat faptul că arbitrul nu ar fi trebuit să oprească partida.

„E o parte sensibilă legată de fiecare club cu suporterii lui. La astfel de incidente nu cred că s-a oprit un meci în Europa când cineva strigă ceva. În România sunt și machidoni, poate vine unul și strigă: 'Afară cu machidonii din țară!'. În cupele europene nu cred că s-a oprit niciodată un meci, în cel mai rău caz au fost evacuați din stadion recalcitranții.  

Nu poți să oprești un meci. Înainte de a opri un meci, trebuie să scoți suporterii din stadion. La noi, acasă cu Dinamo, suporterii au fost evacuați de Comitetul Tehnic și de cei care conduc. Televiziunea plătește bani, meciul trebuie să se vadă și să se joace. Nu putem să dăm un precedent foarte, foarte periculos”, a spus Gică Hagi la Digi Sport.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!