Stranieri

George Pușcaș, pus la zid după ultimul meci. Ce notă a putut să primească: "Dezastruos!"

George Pușcaș și Reading traversează un sezon de coșmar în Championship.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 20:25
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 20:24

Sâmbătă, Reading a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Championship, după 0-4 contra lui QPR, partidă în care George Pușcaș a fost titular și a fost schimbat la pauză, când adversarii aveau deja un avantaj de trei goluri.

Nota 1 pentru George Pușcaș

Presa din Anglia nu l-a iertat pe George Pușcaș, iar publicația Get Reading i-a acordat atacantului român nota 1, cea mai mică din echipă.

"Schimbat la pauză după o primă repriză dezastruoasă. N-a putut ține de minge sau să câștige duelurile. Nu a pus absolut niciun pericol pe fază ofensivă, cu excepția unui șut trimis peste poartă", a scris sursa citată.

Un singur jucător din echipa lui Reading a primit notă de trecere, mijlocașul Andy Rinomhota - 5. Ceilalți fotbaliști din echipa lui Veljko Paunovic au primit note cuprinse între 1 și 4.

Reading a ajuns la cinci înfrângeri consecutive și are cea mai slabă apărare din Championship - nu mai puțin de 55 de goluri încasate în 28 de etape.

Echipa lui George Pușcaș ocupă locul 21, ultimul care asigură menținerea în Championship, cu 22 de puncte. Sub Reading se află trei formații care au disputat mai puține meciuri - Peterborough (20p), Derby County (14p) și Barnsley (14p).

  • În urmă cu patru etape, Reading pierdea pe teren propriu contra lui Fulham, scor 0-7.

Pentru Pușcaș a fost meciul cu numărul 27 disputat în acest sezon la Reading. Atacantul a înscris doar două goluri în toate competițiile și a oferit o pasă decisivă.

Modifică setările cookies