Stranieri

Antrenorul lui Reading este în sfârșit impresionat de George Pușcaș: „E un câștig mare pentru noi!”

Atacantul român a fost integralist în meciul cu Huddersfield. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 09:36
Data actualizarii: Duminica 23 Ianuarie 2022, 09:43

George Pușcaș (25 ani) a fost aruncat în luptă din primul minut de către Veljko Paunovic în meciul cu Huddersfield, din etapa cu numărul 27 din Championship. Iar atacantul român i-a confirmat încă o dată antrenorului forma bună prin care trece și în minutul 22, a izbutit să înscrie cu un șut la colțul lung din interiorul careului. 

Însă, golul lui Pușcaș nu a reușit să evite înfrângerea lui Reading, cei de la Huddersfield impunându-se cu 4-3, după ce Danny Ward a marcat o triplă. 

Cu toate acestea, Veljko Paunovic a mărturisit la finalul partidei că este încântat de evoluția atacantului român și că a devenit un adevărat câștig pentru echipa sa.

„Sunt foarte fericit pentru Pușcaș. Cred că a fost cea mai bună evoluție a sa de când sunt aici, datorită golului marcat, mentalității fantastice, luptei și coeziunii cu Joao și Swift. Apoi, a și muncit mult în defensivă și a pus multă presiune apărării adverse fără să aibă mingea. A fost un câștig mare pentru noi astăzi”, a declarat Veljko Paunovic la finalul meciului. 

În acest sezon, George Pușcaș a marcat doar de două ori în 26 de partide pentru Reading. Iar echipa sa nu se află într-o situație foarte bună. După 27 de etape ocupă locul 21 în eșalonul secund din Anglia, cu doar 22 de puncte.

Modifică setările cookies