Stranieri

George Pușcaș, înapoi în Italia! Atacantul pleacă de la Reading și va fi coechipier cu un alt român 

George Pușcaș (25 ani) se desparte de Reading după doi ani și jumătate. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 11:37
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 11:39

Transferat de englezi de la Inter în august 2019, după ce s-au plătit 7.5 milioane de euro în schimbul său, Pușcaș este aproape de despărțirea de gruparea din Championship. Sezonul acesta a fost de-a dreptul dezamăgitor pentru el, având doar două goluri reușite în 26 de meciuri jucate. 

George Pușcaș, împrumutat în Italia 

Reading nu se desparte definitiv de George Pușcaș, ci doar sub formă de împrumut deocamdată. Fotbalistul care mai are contract până în 2024 cu gruparea engleză se pregătește să semneze cu Pisa, echipă din Serie B. 

Jurnalistul italian specializat pe transferuri, Nicolo Schira, a dezvăluit informația pe contul său de Twitter, punctând că se face împrumutul, urmând ca anunțul oficial să se facă în curând.

La Pisa, George Pușcaș va face echipă cu Marius Marin, mijlocașul român care a devenit piesă de bază în echipa din Serie B, dar și la naționala de tineret a României. Viitoarea echipă a atacantului român are ca obiectiv promovarea în Serie A, fiind pe poziția a doua în clasamentul ligii secunde. 

Pisa are 39 de puncte obținute în 20 de etape, cu unul mai puțin decât liderul Lecce și cu unul mai mult decât Brescia, ocupanta poziției secunde. 

În Serie B, George Pușcaș îi va avea adversari și pe Valentin Mihăilă și Dennis Man, în prezent la Parma, dar și pe Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș, jucătorii lui Crotone. 

George Pușcaș e dorit și de Sampdoria, echipa lui Radu Drăgușin

Pușcaș e dorit și de Sampdoria, echipă la care evoluează și Radu Drăgușin, împrumutat de la Juventus. Jurnaliștii italieni de la Calciomercato susțin că Sampdoria caută un atacant, iar prețul lui Pușcaș, care se învârte în jurul cifrei de 2 milioane de euro, este atractiv pentru echipa din peninsulă.

”O variantă bună pentru Sampdoria este George Puşcaş, 25 de ani, joacă la Reading, care a crescut la Inter. Este varianta cea mai bună din punct de vedere financiar - valorează aproximativ 2 milioane. 

În această stagiune a realizat două goluri pentru Reading. Cifrele lui nu sunt cele mai promiţătoare, dar Sampodoria îl urmăreşte, i-ar ajuta în lupta pentru evitarea retrogradării”, anunță jurnașiștii din Italia.

Ajuns la 25 de ani, Pușcaș și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Italia, acolo unde a evoluat pentru Inter Milano, Bari, Benevento, Novara şi Palermo. Acesta a strâns 15 meciuri și un gol în Serie A, dar și 85 de meciuri și 26 de goluri în Serie B.

Modifică setările cookies