Stranieri

Florin Andone, exclus din lot pentru că a petrecut fără acordul antrenorului! Imaginile din club cu atacantul român

Florin Andone a început cu stângul aventura la Cadiz. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 13:00
Data actualizarii: Duminica 03 Octombrie 2021, 13:09

Anul trecut, Florin Andone (28 ani) a suferit o accidentare care l-a ținut departe de teren 9 luni. Revenit după ruptura de ligamente încrucișate, atacantul a decis să se întoarcă în Spania pentru a-și relansa cariera. 

Astfel, Brighton l-a cedat la Cadiz, nou-promovata în La Liga, până în vara lui 2022. Însă, chiar în ziua când a fost folosit titular pentru prima dată de Alvaro Cervera, pe 26 septembrie, în eșecul cu Rayo Vallecano, 1-3, Florin Andone a ieșit în decor cu un eveniment extrasportiv. 

Internaționalul român și alți șase colegi au petrecut într-un club din Madrid chiar la câteva ore după înfrângerea din campionat. Aceștia au fost filmați, iar imaginile cu jucătorii lui Cadiz distrându-se fără acordul antrenorului au devenit virale. 

Cervera: „Nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere”

„Ei nu aveau permisiunea noastră. Acele imagini nu mă reprezintă, nu reprezintă nici acest club, e o eroare. Toți au greșit de o manieră sau alta, totuși, nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere”, a anunțat Alvaro Cervera la conferința de presă premergătoare meciului cu Valencia. 

Astfel, cei șase petrecăreți au fost lăsați în tribună de tehnician, în meciul cu Valencia, încheiat 0-0.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies