Fiorentina, anunț oficial despre situația lui Louis Munteanu!

Fiorentina louis munteanu Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 14:20
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 14:24
Louis Munteanu (22 de ani) se întoarce în Italia, după două sezoane în care a fost împrumutat de Fiorentina la Farul Constanța.

Munteanu, care mai are contract cu Fiorentina pentru încă un sezon, a fost dorit în această vară de FCSB și Rapid. Gigi Becali chiar a anunțat că a oferit 1,5 milioane de euro pentru transferul atacantului din Vaslui, însă italienii au refuzat propunerea.

Louis Munteanu, convocat pentru cantonamentul Fiorentinei

Acum este cert că Louis Munteanu va începe pregătirea cu Fiorentina. Într-un comunicat oficial publicat sâmbătă, la prânz, clubul viola a anunțat lista cu jucătorii convocați pentru primul cantonament din această vară.  

Pe lista noului antrenor Raffaele Palladino se regăsește Louis Munteanu alături de alți 30 de jucători ai echipei. Primul stagiu de pregătire va fi efectuat la baza clubului, în perioada 9 - 19 iulie.  

  • În acest cantonament, Fiorentina va disputa și două partide amicale, unul împotriva echipei de tineret a clubului (14 iulie), iar altul pe 19 iulie împotriva celor de la Reggiana (locul 11 în ultimul sezon din Serie B).

Rămâne de văzut dacă Louis Munteanu va fi păstrat de Raffaele Palladino în lotul pentru sezonul următor. Recent, presa din Italia a scris că Fiorentina ar fi dispusă să îl cedeze definitiv pe atacant în schimbul unei sume de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și procente dintr-un viitor transfer.  

Noul sezon din Serie A va debuta în jurul datei de 17 august, iar Fiorentina va juca în prima etapă pe terenul Parmei, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.  

Louis Munteanu a fost cumpărat de Fiorentina în septembrie 2020, de la FC Viitorul, pentru 1,7 milioane de euro. A petrecut doi ani la formația de tineret a italienilor, unde a marcat 13 goluri în 40 de apariții, însă nu a debutat la prima echipă. Ulterior, Gică Hagi l-a împrumutat două sezoane la rând.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!