Fiorentina s-a hotărât: prețul pentru care Louis Munteanu poate reveni în România

Louis Munteanu FCSB Fiorentina Rapid Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:55
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:54

Louis Munteanu (22 de ani) s-a întors la Fiorentina în această vară, după doi ani în care a fost împrumutat la Farul Constanța, însă sunt șanse mici ca atacantul să rămână la clubul din Serie A.

Munteanu mai are un singur an de contract cu Fiorentina, iar din 2020, din momentul transferului de la FC Viitorul, și până în prezent, nu a apucat să debuteze pentru prima echipă într-o partidă oficială.

Fiorentina vrea două milioane de euro pentru a-l ceda definitiv pe Louis Munteanu, susțin italienii

Șansele ca acest lucru să se întâmple în sezonul viitor sunt în continuare reduse. Viola News anunță că "este dificil pentru Louis Munteanu să rămână în tricoul violet, chiar dacă prestațiile sale au demonstrat că ar merita".

Mai mult, italienii amintesc despre interesul celor de la FCSB și Rapid și anunță că "Fiorentina nu ar avea nicio problemă să îl lase pe băiat să plece înapoi în România în schimbul unei oferte de aproximativ două milioane de euro, la care să se adauge și un procent dintr-un viitor transfer"

Fiorentina pare că vrea să își recupereze investiția din 2020, când a plătit 1,7 milioane de euro celor de la FC Viitorul pentru Louis Munteanu. Atacantul din Vaslui a jucat 40 de meciuri la formația de tineret a Fiorentinei, a înscris de 13 ori, iar ulterior a fost împrumutat două sezoane consecutive la Farul, unde a marcat 10, respectiv 12 goluri.

  • Louis Munteanu are un singur meci la naționala de seniori a României. Atacantul a fost folosit într-o partidă cu Belarus (0-0), din preliminariile EURO 2024, iar ulterior a evoluat pentru naționala U21.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!