NEWS ALERT Dennis Man la Borussia Dortmund! Transferul poate ajunge la suma de 18 milioane de euro

Dennis Man Borussia Dortmund Parma Serie B Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 13:07
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 13:28

Tricolorul are un sezon foarte bun la Parma, liderul din Serie B.

* EURO 2024 este transmis de PRO TV, Pro Arena și VOYO

Tuttomercatoweb anunță miercuri la prânz că Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man, golgheterul Parmei, liderul din Serie B.

”Borussia Dortmund presează pentru Man de la Parma: evaluare între 15 și 18 milioane de euro”, titrează italienii, care detaliază:

”Dennis Man este unul dintre marii protagoniști ai campionatului Parmei. Actualul golgheter al echipei lui Fabio Pecchia, atacantul născut în '98 îi trage pe emilieni spre Serie A: 31 de meciuri și 13 goluri marcate până acum. 

Mai presus de toate, multe performanțe importante care au atras interesul Borussiei Dortmund, club care lucrează concret pentru a-l include în echipă începând cu vara viitoare.

Jucătorul are un contract cu Parma valabil până la 30 iunie 2025: părțile discută de luni de zile despre reînnoirea contractului său, dar în acest moment fumul alb nu este atât de aproape. 

Cererea sa este de 1,8 milioane de euro net pe sezon, o creștere salarială semnificativă. 

Nu este exclus ca președintele Krause să accepte în cele din urmă, dar la BVB nu este ușor să spui nu și, tocmai de aceea, dacă clubul german forțează mâna pentru a-l cumpăra, va fi dificil să fie păstat în Italia: evaluarea sa este între 15 și 18 milioane de euro”.

Dennis Man nu mai joacă nimic la Parma, dar este în continuare în Top 5 atacanți din Serie B

Revenit după prestațiile bune de la națională în amicalele din luna martie, România - Irlanda de Nord 1-1 și Columbia - România 3-2, Dennis Man nu a convins însă în partidele jucate de atunci la echipa de club, Parma, liderul din Serie B.

În etapa cu numărul 31, Man a fost chiar cel mai slab de pe teren în neașteptatul eșec 0-2 cu Catanzaro, fiind schimbat spre final, în timp ce în ultima rundă (32), în 0-0 cu Sudtirol din week-end, a jucat toate minutele, dar a primit nota 5,5 de la Tuttomercatoweb și ParmaLive: ”inconstant” și ”românul s-a văzut puțin astăzi”.

Chiar și așa, tricolorul se menține în Top 5 atacanți din Serie B, conform notelor Tuttomercatoweb din acest sezon. 

Mai mult, în clasamentul general al fotbaliștilor din liga secundă italiană, românul ocupă locul 13.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!