OFICIAL ”Decarul” român câștigător de Europa League și cu meciuri în Serie A și Bundesliga este liber de contract!

Ajdin Hrustic Eintracht Frankfurt Hellas Verona Heracles Almelo Nationala Australiei Stranieri
Cătălin Parfene
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:16
Data actualizarii: Joi 30 Mai 2024, 08:16

Mijlocașul ofensiv Ajdin Hrustic a evoluat și la ultima ediție a Campionatului Mondial de fotbal.

Ajdin Hrustic, ”decarul” cu cetățenie română al naționalei Australiei de la ultimul Campionat Mondial, a devenit liber de contract, după despărțirea de olandezii de la Heracles Almelo.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani semnase în iarnă, chiar în ultima zi de mercato, un contract valabil până la sfârșitul sezonului cu gruparea din Eredivisie - ”Just in time”, anunța atunci Heracles Almelo.

După 14 meciuri jucate de Hrustic, toate ca titular, și un gol superb înscris, echipa s-a salvat de la retrogradare, însă înțelegerea nu a fost prelungită și pentru sezonul următor.

”Ajdin Hrustic și-a luat deja la revedere și se va prezenta la reunirea lotului Australiei pentru viitoarele meciuri internaționale”, a notat site-ul oficial al clubului Heracles.

”Acesta este cel mai important lucru, că am rămas în Eredivisie”, spunea mijlocașul în urmă cu o săptămână, după ultima etapă din Olanda.

Ajdin Hrustic a jucat la Eintracht Frankfurt sau Hellas Verona

Ajdin este născut în Australia, din tată bosniac și mamă româncă, și deține triplă cetățenie (australiană, bosniacă și română), situație confirmată inclusiv de site-ul oficial Bundesliga și de site-ul oficial al clubului Eintracht Frankfurt, grupare alături de care fotbalistul a câștigat trofeul Europa League în 2022, când a și marcat la loviturile de departajare în finala cu Glasgow Rangers.

Hrustic, care și-a făcut junioratul la Nottingham Forest, Austria Viena și Schalke 04, s-a remarcat inițial tot în Olanda, la FC Groningen, de unde a ajuns la Eintracht Frankfurt și, ulterior, în Serie A la Hellas Verona, unde însă a fost multă vreme accidentat.

VIDEO Golul spectaculos marcat de Ajdin Hrustic în Heracles Almelo - Almere City 2-2 (minutul 65)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!